ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Aπαντά ο Δίπλαρος στις κατηγορίες για την εμπλοκή του στο ΤΕΠΑΚ – «Κάποιοι επιχειρούν σκευωρία εναντίον μου»

Aπαντά ο Δίπλαρος στις κατηγορίες για την εμπλοκή του στο ΤΕΠΑΚ – «Κάποιοι επιχειρούν σκευωρία εναντίον μου»

Δημοσίευμα της εφ. «Πολίτης» την Δευτέρα 04/01/2016 τον φέρει εμπλεκόμενο σε συμβόλαιο ενοικίασης κτιρίου του ΤΕΠΑΚ

Απαντά στο δημοσίευμα της εφ. «Πολίτης» ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Λεμεσού Ευθύμιος Διπλαρος τονίζοντας πως άτομα του ΤΕΠΑΚ θέλουν να το πλήξουν προσωπικά.

Μετά λύπης μου πληροφορήθηκα ότι άτομα του Πανεπιστημίου, θέλοντας να με πλήξουν προσωπικά, παρέδωσαν σε δημοσιογράφο παραπλανητικά στοιχεία τα οποία επιχειρούν να με εμπλέξουν σε υπόθεση ενοικίασης συγκεκριμένου υποστατικού από ιδιώτη προς το ΤΕΠΑΚ αφήνοντας μάλιστα υπονοούμενα ότι από τη συγκεκριμένη πράξη είχα προσωπικό όφελος.

Ως εκ τούτου επιθυμώ να ξεκαθαρίσω ότι η πράξη αυτή, έγινε τον Απρίλιο του 2010, οπότε και φιλικό προς την οικογένεια μου άτομο με παρακάλεσε όπως τον βοηθήσω προκείμενου να διαθέσει προς ενοικίαση την πολυκατοικία που είχε ανεγείρει τότε. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος (70 χρόνων) ζήτησε τη βοήθεια μου ως δημοσιογράφος αλλά  και ως δημοτικός σύμβουλος αφού ο ίδιος δεν είχε την ικανότητα να το πράξει μόνος του εξαιτίας και της ηλικίας του.

Χωρίς κανένα προσωπικό όφελος τον έφερα σε επικοινωνία με διάφορα άτομα που ενδιαφέρονταν να ενοικιάσουν κάποιο ακίνητο, ένας εκ των ενδιαφερομένων ήταν και το ΤΕΠΑΚ, που τότε έψαχνε χώρους για κάλυψη των λειτουργικών αναγκών του Πανεπιστημίου.

 Η ηλεκτρονική αλληλογραφία που ανταλλάχτηκε μεταξύ του ΤΕΠΑΚ και του ιδιοκτήτη διαμέσου του προσωπικού μου λογαριασμού έγινε εξ ανάγκης αφού ο ιδιοκτήτης δεν είχε καμία γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών και αποτάθηκε σε μένα για να τον βοηθήσω. Εάν στα emails που έχω ανταλλάξει με τους λειτουργούς του ΤΕΠΑΚ ανέφερα τον συγκεκριμένο κύριο ως θείο μου είναι απλά για να καταδείξω τον σεβασμό μου στον εν λόγω κύριο κι όχι την οποιαδήποτε συγγένεια εξ αίματος.

 Σήμερα και μετά την πάροδο έξι σχεδόν χρόνων, πληροφορήθηκα ότι κάποιοι προσπαθούν να φέρουν το θέμα στη δημοσιότητα έχοντας ως μόνο σκοπό να διασύρουν το άτομο μου. Λασπολογώντας κατάφωρα εναντίον μου επιχειρούν να στήσουν μια σκευωρία χωρίς προηγούμενο αφού μάλιστα επικαλούνται δήθεν έγγραφο του κτηματολογίου (όπου αναγράφεται το όνομα μου χειρόγραφα) αλλά και αλληλογραφία - emails. Έγγραφο του Κτηματολογίου ή συμβόλαιο συμφωνίας το οποίο ουδέποτε υπέγραψα.

Προσωπικά έχω ήδη αποστείλει προς το Συμβούλιο του ΤΕΠΑΚ επιστολή, ημερομηνίας 28/12/2015, με την οποία ζήτησα πάραυτα εξηγήσεις για το περιστατικό αφού τέτοιες ενέργειες δεν αποσκοπούν σε τίποτα άλλο πάρα να πλήξουν το άτομο μου. Επιφυλάσσομαι για όλα τα νομικά μου δικαιώματα προς αποκατάσταση της αλήθειας.

      Σας ευχαριστώ και εύχομαι σε όλους καλό και ευλογημένο το νέο έτος.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  «Πονοκέφαλος» για Ευθύμιο Δίπλαρο το ΤΕΠΑΚ – Η υπογραφή του σε συμβόλαιο!

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top