ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διευκρινήσεις για οικιακές βοηθούς: «Δεν κληρώσαμε άνθρωπο στο Δημοτικό, αλλά εκπτωτικό κουπόνι»

Διευκρινήσεις για οικιακές βοηθούς: «Δεν κληρώσαμε άνθρωπο στο Δημοτικό, αλλά εκπτωτικό κουπόνι»

Αναστάτωση προκλήθηκε μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις Δημοτικών Σχολείων της Λάρνακας κληρώνουν οικιακές βοηθούς.

«Δεν κληρώσαμε άνθρωπο. Αυτό που δόθηκε ως δώρο για να μπει στην κλήρωση της χριστουγεννιάτικης γιορτής των μαθητών του Α΄ Δημοτικού Σχολείου ήταν εκπτωτικό κουπόνι για δωρεάν εισαγωγή οικιακής βοηθού αξίας μέχρι 900 ευρώ», διευκρίνισε, μιλώντας στην ιστοσελίδα μας, ToThemaOnline, η ιδιοκτήτρια του γραφείου εξεύρεσης εργασίας σε αλλοδαπούς και εισαγωγής τους στην Κύπρο.

Είπε, επίσης, ότι δεν ήταν ένα αλλά δυο τα κουπόνια, τα οποία δόθηκαν πριν από τις γιορτές  στο σχολείο για κλήρωση και τα κέρδισαν δυο οικογένειες, οι οποίες θα αποφασίσουν εάν θα τα κρατήσουν ή όχι.

Οι γονείς των δυο… τυχερών μαθητών, το γραφείο όπως και το σχολείο πάρα την αναστάτωση από τη δημοσιοποίηση της είδησης δεν πρόκειται να έχουν οποιαδήποτε επίπτωση, καθώς πρόκειται για χρηματικό ποσό και όχι για ανθρώπινη ζωή, όπως αρχικά το ερμήνευσαν αρκετοί.

Το ίδιο δώρο στο μεταξύ κληρώθηκε και τον Δεκέμβριο του 2014 στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Β΄ Δημοτικού Σχολείου Αραδίππου.

Χριστιάνα Τσαγγάρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Kληρώνουν οικιακές βοηθούς για δώρα σε δημοτικά της Λάρνακας!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top