ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιμένει στην αθωότητά του ο Δίπλαρος: «Τον έλεγα 'θείο' από σεβασμό»

Επιμένει στην αθωότητά του ο Δίπλαρος: «Τον έλεγα 'θείο' από σεβασμό»

Έγγραφο ημερομηνίας 04/01/2016 από το Κτηματολόγιο προσκόμισε ο Bουλευτής του ΔΗΣΥ, Ευθύμιος Δίπλαρος, προς υπεράσπισή του αναφορικά με το θέμα της ενοικίασης εστίας του ΤΕΠΑΚ, υπό την ονομασία «Εστία Δίπλαρος».

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο έγγραφο που έδωσε την Δευτέρα (04/01) στην δημοσιότητα, αποδεικνύεται ότι ο υποφαινόμενος δεν είναι κάτοχος οποιασδήποτε ακίνητης περιουσίας στην επαρχία της Λεμεσού.

Βέβαια, δεν διαψεύδεται το γεγονός της σύγκρουσης συμφερόντων για την οποία κατηγορείται ο βουλευτής. Ο τελευταίος, ως γνωστόν, είχε καταθέσει πρόταση νόμου για το ΤΕΠΑΚ το 2013.

Ο κ. Δίπλαρος σε περαιτέρω προσπάθεια υπεράσπισής του, αναφέρει ότι ήρθε σε επαφή με το ΤΕΠΑΚ, για να βοηθήσει «κάποιον» 70χρονο, ο οποίος λόγω ηλικίας, δεν μπορούσε να αποταθεί μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο ίδρυμα, για διακανονισμό της ενοικίασης του ακινήτου που κατέχει.

Αναφέρει πως ο ίδιος ο ιδιοκτήτης ζήτησε τη βοήθειά του, ως τότε δημοσιογράφου και δημοτικού συμβούλου.

Σημειώνει, επίσης, προς διάψευση των ισχυρισμών περί συγγένειας του με τον συγκεκριμένο, ότι τον αποκαλούσε «θείο» κατά τις επαφές του με το ΤΕΠΑΚ, λόγω σεβασμού για την ηλικία του.

Διαβάστε ακόμη: «Πονοκέφαλος» για Ευθύμιο Δίπλαρο το ΤΕΠΑΚ – Η υπογραφή του σε συμβόλαιο!​

Απαντά ο Δίπλαρος στις κατηγορίες για την εμπλοκή του στο ΤΕΠΑΚ – «Κάποιοι επιχειρούν σκευωρία εναντίον μου»

Επιμέλεια: Ανδρέας Χαραλάμπους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top