Σε επιφυλακή η Επαρχιακή Διοίκηση Πάφου για τυχόν ακραία καιρικά φαινόμενα

Σε επιφυλακή η Επαρχιακή Διοίκηση Πάφου για τυχόν ακραία καιρικά φαινόμενα

Σε επιφυλακή βρίσκονται τα συνεργεία της Επαρχιακής Διοίκησης Πάφου σε περίπτωση επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών στην επαρχία, σύμφωνα με την Έπαρχο Πάφου Μαίρη Λάμπρου. Οι αρμόδιοι λειτουργοί της Επαρχιακής Διοίκησης, ανέφερε στο ΚΥΠΕ, είναι σε επιφυλακή εκ περιτροπής για τυχόν ακραία καιρικά φαινόμενα.

Στην Επαρχία Πάφου, συνέχισε η κ. Λάμπρου, τη μέρα της Πρωτοχρονιάς ξεκίνησε χιονόπτωση και ακολούθησαν οι μεμονωμένες βροχές, χωρίς ωστόσο να παρατηρηθούν – όπως είπε- ακραία καιρικά φαινόμενα.

Αν προκύψει κάτι η Επαρχιακή Διοίκηση οργανώνει τα συνεργεία της ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος, τόνισε.

Επεσήμανε, επίσης, πως για φέτος τα πρώτα προβλήματα παρατηρήθηκαν τον περασμένο Οκτώβριο με τις ραγδαίες βροχοπτώσεις που έπληξαν την Επαρχία στο πλαίσιο των οποίων τέθηκαν σε εγρήγορση 11 συνεργεία με 55 υπαλλήλους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχει ακόμη «πράσινο φως» για τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν

Δεν υπάρχει ακόμη «πράσινο φως» για τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν

Προς το παρόν δεν υπάρχει ακόμη επιβεβαίωση για νέα συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμαν, ανέφερε πηγή των Ηνωμένων Εθνών στο ΚΥΠΕ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE