Η Αστυνομία Κύπρου προειδοποιεί: Επικίνδυνοι δρόμοι στο οδικό δίκτυο! Διαβάστε σε ποιες περιοχές

Η Αστυνομία Κύπρου προειδοποιεί: Επικίνδυνοι δρόμοι στο οδικό δίκτυο! Διαβάστε σε ποιες περιοχές

Με ανακοίνωση της η αστυνομία Κύπρου ενημερώνει το κοινό για την κατάσταση των δρόμων μετά από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που παρατηρήθηκαν σήμερα 7/1 σε όλο το νησί.

Η Αστυνομία ανακοινώνει ότι, λόγω κατολισθήσεων πετρών, έχουν καταστεί επικίνδυνοι οι δρόμοι Κακοπετριάς-Pinewood-Πεδουλά και Κύκκου –Κάμπου και Πλατών- Τροοδιτισσας. 

Ως εκ τούτου, οι οδηγοί που τους χρησιμοποιούν προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.
Επίσης, ο αυτοκινητόδρομο Πύλας – Λάρνακας, ο οποίος είχε κλείσει για την κυκλοφορία λόγω πτώσης δέντρου, έχει ανοίξει και η τροχαία κίνηση διεξάγεται κανονικά.

Επίσης, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που παρατηρούνται, η ορατότητα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας είναι περιορισμένη, ενώ σε σημεία του δρόμου έχει συσσωρευθεί νερό στο οδόστρωμα.

Ακόμη, οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο τους όχημα και να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες, προς αποφυγή δυστυχημάτων.

Ταυτόχρονα, η Αστυνομία προτρέπει το κοινό, πριν οποιαδήποτε διακίνηση του, να συμβουλεύεται τις Αστυνομικές Ανακοινώσεις, αναφορικά με το οδικό δίκτυο. 

Οι ανακοινώσεις της Αστυνομίας βρίσκονται αναρτημένες στην ιστοσελίδα της Αστυνομίας, στη διεύθυνση www.police.gov.cy, στη σελίδα της Αστυνομίας στο facebook (Facebook.com/cypruspolice) και στο λογαριασμό της Αστυνομίας στο Twitter (twitter.com/Cyprus_Police).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Αλληλοκατηγορίες για παραβίαση της εκεχειρίας από Ιράν - Ισραήλ και απειλές για «απάντηση»

Live: Αλληλοκατηγορίες για παραβίαση της εκεχειρίας από Ιράν - Ισραήλ και απειλές για «απάντηση»

Στον αέρα η εκεχειρία μεταξύ Ιράν-Ισραήλ, που τέθηκε σε ισχύ στις 7 το πρωί, μετά από εκατέρωθεν πυραυλικές επιθέσεις, που κόστισαν τη ζωή σε 9 ανθρώπους στο Ιράν και 4 στο Ισραήλ. Πριν συμπληρωθούν 4 ώρες, το Τελ Αβίβ κατήγγειλε παραβίαση της εκεχειρίας αναφέροντας πως αναχαίτισε δύο πυραύλους ωστόσο το Ιράν διέψευσε ότι επιτέθηκε μετά την εκεχειρία.  Δείτε όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE