ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονιστική μαρτυρία στο ThemaOnline από Κύπρια στην Κολωνία για τη βραδιά του αίσχους - VIDEO

Συγκλονιστική μαρτυρία στο ThemaOnline από Κύπρια στην Κολωνία για τη βραδιά του αίσχους - VIDEO

Κύπρια φοιτήτρια μιλώντας αποκλειστικά στην ιστοσελίδα μας, ToThemaOnline, ξετύλιξε ανατριχιαστικές εμπειρίες και συναισθήματα για την εφιαλτική βραδιά της παραμονής πρωτοχρονιάς, στην πόλη της Κολωνίας στη Γερμανία.

Τη βραδιά εκείνη, σε κεντρικά σημεία της πόλης, σκορπίστηκε τρόμος και ντροπή μετά από μαζικές επιθέσεις βίας και σεξουαλικής παρενόχλησης.

Του Ανδρέα Χαραλάμπους

Η εν λόγω φοιτήτρια, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της για ευνόητους λόγους, με τα λόγια της απέδωσε το κλίμα που επικρατούσε το συγκεκριμένο βράδυ.

Παραθέτουμε τα σημαντικότερα σημεία των τοποθετήσεών της:

  • «Τη νύχτα που γύριζε ο χρόνος και συγκεκριμένα περίπου στην αλλαγή του χρόνου, όλοι κρατούσαν πυροτεχνήματα, γιατί μπορούσαν ελεύθερα να τα αγοράσουν από τα καταστήματα. Δεν υπάρχει τίποτα οργανωμένο από την πόλη και όλοι μπορούσαν να έχουν και να τα χρησιμοποιήσουν κατά πως θέλουν. Έτσι πολλοί από απειρία τα έριχναν σε ανθρώπους ή επιτίθονταν με αυτά στους συγκεντρωμένους!».
  • «Εγώ ξεκίνησα από την περιοχή του Ρήνου όπου έγιναν οι σκηνές με τα πυροτεχνήματα και για να προστατευτώ κατέφυγα στο σταθμό. Εκεί βρήκαμε πολλούς Αφρικανούς και Μουσουλμάνους πρόσφυγες μαζεμένους και όπως λέγεται υπό την επήρεια αλκοόλ επιτίθονταν σε γυναίκες κατά ομάδες και τις ΄χούφτωναν΄ και ακόμη χειρότερα. Κάποιοι μάλιστα μίλησαν για βιασμούς, αν και εγώ δεν συνειδητοποίησα κάτι τέτοιο».
  • «Ο κόσμος φοβάται να κυκλοφορήσει τη νύχτα στο κέντρο. Τρέμουμε πραγματικά και κυκλοφορούμε πάντα σε ομάδες. Πλησιάζουν και τα καρναβάλια το Φεβρουάριο και πολλοί σκέφτονται να μη γιορτάσουν για να μην γίνουν τα ίδια. Δεν περιμέναμε να είναι έτσι η Γερμανία...».

Τα κινηματογραφικά ντοκουμέντα που ακολουθούν ενδέχεται να ενοχλήσουν:

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top