ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Διαβάστε τι προβλέπει η μετεωρολογική υπηρεσία για τις επόμενες μέρες

Καιρός: Διαβάστε τι προβλέπει η μετεωρολογική υπηρεσία για τις επόμενες μέρες

Το βαρομετρικό χαμηλό που επηρέασε την περιοχή κινήθηκε βορειανατολικότερα και σταδιακά εξασθενεί σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία. Διαβάστε αναλυτικά

 Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη και στα προσήνεμα κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα νότια και ανατολικά
παράλια, γύρω στους 12 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στον ένα βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά ενδέχεται να σχηματιστεί παγετός.
 
Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα προσήνεμα ταραγμένη, ενώ αργότερα αναμένεται εξασθένηση της κατάστασης της. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.
 
Την Κυριακή θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
 
Τη Δευτέρα ο καιρός κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Την Τρίτη θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις οι οποίες δεν αποκλείεται να δίνουν κατά διαστήματα μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει τη Δευτέρα μικρή πτώση, ενώ την Τρίτη αναμένεται μικρή άνοδος.
  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top