ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έτρεχε πάλι η Πυροσβεστική – Κατέσβησε δυο πυρκαγιές σε οικίες

Έτρεχε πάλι η Πυροσβεστική – Κατέσβησε δυο πυρκαγιές σε οικίες

Σε 15 κλήσεις για βοήθεια,8 πυρκαγιές, 6 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 κλήση ασθενοφόρου ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία από η ώρα 06.00 την Κυριακή μέχρι και η ώρα 06.00 τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Υπηρεσίας, η ώρα 15.41 λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε οικία στο χωριό Μαζωτός στη Λάρνακα. Ανταποκρίθηκαν 3 πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό της Ε.Μ.Α.Κ στη Κοφίνου και η ώρα 16.12 τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά σε κουζίνα διώροφης ιδιωτικής κατοικίας στην οδό Ευρώπης 13, στο χωριό Μαζωτός.

Από τη φωτιά και τη θερμότητα προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στον εξοπλισμό της κουζίνας και ελαφρότερες στην βαφή των τοίχων ολόκληρης της οικίας. Έγινε χρήση αυλών νερού και Αναπνευστικών Συσκευών. Η πυρκαγιά που προκάλεσε ζημιές πέραν των πέντε χιλιάδων ευρώ προκλήθηκε από ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος πάνω σε αναμμένη μαγειρική συσκευή υγραερίου.

Η ώρα 20.02 λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε οικία στο χωριό Σωτήρα στη Λεμεσό. Ανταποκρίθηκαν 3 Πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό Μονοβόλικου και η ώρα 20.40 τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά σε ξύλινη στέγη ιδιωτικής κατοικίας στην οποία υπήρχε σοφίτα με διάφορα προσωπικά αντικείμενα, στην οδό Βασίλειας και Βαβυλά αρ. 25 στο χωριό Καντού. Από την πυρκαγιά η οποία οφείλεται στην ελαττωματική κατασκευή/λειτουργία της καπνοδόχου τζακιού της οικίας προκλήθηκαν ζημιές πέραν των 20 χιλιάδων ευρώ.

 Η ώρα 20.09 λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε   όχημα στο χώρο στάθμευσης της υπεραγοράς "ΑΛΦΑΜΕΓΑ" στην οδό Αγίας Φυλάξεως στον Κάψαλο Λεμεσού. Ανταποκρίθηκαν 2 πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό  Αγίου Ιωάννη "Λοχία Βασίλη Κρόκου" και η ώρα 20.25 τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά σε όχημα μάρκας BMW525   το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης της υπεραγοράς "ΑΛΦΑΜΕΓΑ" στην οδό Αγίας Φυλάξεως στον Κάψαλο. Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

AstraZeneca: Πληθαίνουν τα ερωτήματα για την απόσυρση του εμβολίου - Τι λένε οι ειδικοί

ΠτΔ για υπόθεση Θανάση: «Η εκτελεστική εξουσία θα εξετάσει γιατί από το 2005 δεν έγιναν όσα θα έπρεπε να γίνουν»

Σάβια Ορφανίδου στο «Τ»: «Δεν θυμάμαι πως ήμουν πριν την κόρη μου, είναι σαν να μην υπήρχα»

Μαρίνα Σάττι: Πόσους followers πήρε μετά τις εμφανίσεις της στη φετινή Eurovision;

Εγινε και αυτό στην Eurovision: Kύπρος και Ελλάδα δεν αντάλλαξαν 12αρι - Ούτε καν 10αρι - Που έδωσαν βαθμούς

Συγκλονίζει ο Κλεόπας για τη γιορτή της μητέρας: «Με κοίταξες ένα δευτερόλεπτο πριν δεχτείς τη μοιραία σφαίρα »



ΠτΔ για υπόθεση Θανάση: «Η εκτελεστική εξουσία θα εξετάσει γιατί από το 2005 δεν έγιναν όσα θα έπρεπε να γίνουν»

ΠτΔ για υπόθεση Θανάση: «Η εκτελεστική εξουσία θα εξετάσει γιατί από το 2005 δεν έγιναν όσα θα έπρεπε να γίνουν»

Η εκτελεστική εξουσία θα εξετάσει γιατί από το 2005 δεν έγιναν όσα θα έπρεπε να γίνουν για την υπόθεση του Θανάση, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι ο ίδιος είναι σε επικοινωνία με τη μητέρα του Θανάση από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top