Φωτιά σε οικία έκανε ανάστατη την Αραδίππου – Έτρεχε η Πυροσβεστική να προλάβει τα χειρότερα

Φωτιά σε οικία έκανε ανάστατη την Αραδίππου – Έτρεχε η Πυροσβεστική να προλάβει τα χειρότερα

Ζημιές στην ξύλινη οροφή υπέστη οικία στην Αραδίππου από φωτιά που προκλήθηκε από την καπνοδόχο του τζακιού.

Από τη φωτιά δεν κινδύνεψε κανένας ένοικος της οικίας ενώ δεν έχει ακόμα υπολογιστεί η αξία των ζημιών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 21.30 χθες το βράδυ λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου ότι υπήρχε πυρκαγιά σε οικία.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας οι οποίοι και κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά. Από τις πρώτες εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η φωτιά κατέκαυσε μέρος της ξύλινης οροφής της οικίας.

Εμπειρογνώμονας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ύστερα από έρευνες διαπίστωσε ότι η φωτιά προκλήθηκε από την καπνοδόχο του τζακιού και επειδή η οροφή ήταν ξύλινη επεκτάθηκε σε αυτήν.

Από τη φωτιά δεν κινδύνευσε κανένα άτομο αφού η οικογένεια που κατοικούσε στην οικία πρόλαβε και βγήκε από το σπίτι.

Δεν έχει υπολογιστεί η αξία των ζημιών που υπέστη η οικία ενώ δεν έχει διευκρινιστεί κατά πόσον υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέο μήνυμα Τραμπ: «Σε ισχύ η κατάπαυση του πυρός, μην την παραβιάσετε»

LIVE: Νέο μήνυμα Τραμπ: «Σε ισχύ η κατάπαυση του πυρός, μην την παραβιάσετε»

Το Ιράν εκτόξευσε πυραύλους κατά των βάσεων των ΗΠΑ σε Κατάρ με πρότερη προειδοποίηση ως αντίποινα στα πλήγματα στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του, ενώ συνεχίζονται οι εκατέρωθεν επιθέσεις Τελ Αβίβ και Τεχεράνης. Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την κατάπαυση του πυρός, η οποία μέχρι στιγμής βρίσκεται σε ισχύ. Δείτε όλες τις εξελίξεις: