ΚΟΣΜΟΣ

Νεκροί και τραυματίες από έκρηξη στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης (ΦΩΤΟ)

Νεκροί και τραυματίες από έκρηξη στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης (ΦΩΤΟ)

Η έκρηξη έλαβε χώρα κοντά στον σταθμό Τραμ της πλατείας Σουλταναχμέτ, η οποία είναι ένα από τα πλέον τουριστικά σημεία της Πόλης, ανάμεσα σε Αγία Σοφία και Μπλε Τζαμί.

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην κεντρική και ιδιαίτερα τουριστική περιοχή Σουλταναχμέτ της Κωνσταντινούπολης, όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, κάνοντας λόγο για νεκρούς και τραυματίες.

Έως τώρα δεν υπάρχει κάποιος απολογισμός, έστω ανεπίσημος, με την αριστερή εφημερίδα Radikal πάντως να κάνει λόγο για τουλάχιστον 10 νεκρούς.  Για νεκρούς, χωρίς να δώσει ακριβή αριθμό, κάνει λόγο και το τηλεοπτικό δίκτυο NTV.

Δεν είναι ακόμα γνωστό αν πρόκειται για βομβιστική επίθεση ή για κάποιο ατύχημα. Η κρατική τηλεόραση TRT μετάδωσε νωρίτερα πως η έκρηξη κατά πάσα πιθανότητα προκλήθηκε από βομβιστή αυτοκτονίας, σενάριο που δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί.

Η έκρηξη έλαβε χώρα κοντά στον σταθμό Τραμ της περιοχής και σε μικρή απόσταση από τον Οβελίσκο του Θεοδόσιου.

Η πλατεία Σουλταναχμέτ είναι ένα από τα πλέον τουριστικά σημεία της Πόλης και βρίσκεται ανάμεσα στην Αγία Σοφία και το Μπλε Τζαμί.

Πλάνα από τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς δείχνουν ότι στο σημείο έχουν σπεύσει πολλά ασθενοφόρα, περιπολικά και οχήματα της Πυροσβεστικής.

Η Αστυνομία έχει αποκλείσει το χώρο λόγω κινδύνου να υπάρξει και δεύτερη έκρηξη που θα χτυπήσει το συγκεντρωμένο πλήθος, όπως συνηθίζεται σε τρομοκρατικές επιθέσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σεξ στην παραλία: Η «καλοκαιρινή» φαντασίωση - Πόσο επικίνδυνο είναι τελικά;

4+1 παραμυθένιοι έρωτες που γεννήθηκαν στα γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών

Αυτισμός: Απλό τεστ υπόσχεται διάγνωση σε μωρά κάτω των επτά μηνών

Είναι υποχρεωτικό να καταβάλλει ένας εργοδότης 13ο και 14ο μισθό;

Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Ένας νεκρός και επτά τραυματίες - Δείτε βίντεο

Κλεοπάτρα Αδάμου: Η 24χρονη αδερφή της Ήβης είναι μία κούκλα και έχει ταλέντο στη μουσική



Λετυμπιώτης για Κυπριακό: «Διαβεβαιώνουμε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια»

Λετυμπιώτης για Κυπριακό: «Διαβεβαιώνουμε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια»

«Διαβεβαιώνουμε τον κυπριακό λαό ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια από την επίλυση του Κυπριακού, του ύψιστου εθνικού ζητήματος και θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να μπορέσουν να υπάρξουν εξελίξεις», είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top