ΚΟΣΜΟΣ

Σκοτώθηκαν 20 άτομα ποδοσφαιρικής ομάδας στο Μεξικό!

Σκοτώθηκαν 20 άτομα ποδοσφαιρικής ομάδας στο Μεξικό!

Τραγωδία στο Μεξικό, όταν λεωφορείο που μετέφερε ποδοσφαιρική ομάδα έπεσε από γέφυρα, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 20 από τουυς 45 επιβάτες!

Στη Βερακρούζ του Μεξικού σημειώθηκε μία απίστευτη τραγωδία. Ενα λεωφορείο έπεσε από γέφυρα σε χαράδρα ύψους 30 μέτρων με αποτέλεσμα 20 από τους 45 επιβάτες να σκοτωθούν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το εν λόγω λεωφορείο μετέφερε ποδοσφαιρική ομάδα (λογικά ερασιτεχνική ομάδα) και το δυστύχημα προκλήθηκε λόγω υπερβολικής ταχύτητας.

Αυτή τη στιγμή είναι άγνωστη η κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι άνθρωποι.

Ο πρόεδρος του Μεξικού, Ενρίκε Πένια Νιέτο, μέσω του λογαριασμού του στο facebook εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των θυμάτων.

 


 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top