LIFESTYLE

«Σφάχτηκαν» Ηλιάνα Γεωργίου και Σωτηρία Μουσικού στο κανάλι «Ε»! «Ποια νομίζεις ότι είσαι ρε;» «Εγώ είμαι η σταρ και όχι εσύ!»(ΦΩΤΟ)

«Σφάχτηκαν» Ηλιάνα Γεωργίου και Σωτηρία Μουσικού στο κανάλι «Ε»! «Ποια νομίζεις ότι είσαι ρε;» «Εγώ είμαι η σταρ και όχι εσύ!»(ΦΩΤΟ)

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν ανάμεσα στις δύο υποψήφιες για τον τίτλο της Star Κύπρος 2015 στο ελληνικό κανάλι…

Η Ηλιάνα Γεωργία, η υποψήφια στον διαγωνισμό Star Κύπρος, με αφορμή την μεσαιωνική φωτογραφία και την κατάρα που έβαλε στον άντρα της να του φάνε τα γεννητικά του όργανα τα ποντίκια παρέλασε στα ελληνικά κανάλια. Αρχή έκανε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» του Μένιου Φουρθιώτη και συνέχισε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show», στον ΑΝΤ1.

Την Τρίτη πέρασε από το "Έ" και πάλιν, και συγκεκριμένα θα έβγαινε στην εκπομπή "Με το Καλημέρα" με την Χριστίνα Λαμπίρη για να μιλήσει για άλλη μια φορά για τον ντόρο που προκάλεσε η κατάρα της!!

Στο καμαρίνι συναντήθηκε με την Σωτηρία Μουσικού, επίσης υποψήφια στον διαγωνισμό Star Κύπρος, που ήταν κι αυτή καλεσμένη στην εκπομπή. Αφού χτενίστηκαν και μακιγιαρίστηκαν, η Ηλιάνα Γεωργίου αποφάσισε τελευταία στιγμή να μην βγει στην εκπομπή προφασιζόμενη πως θα έχανε την πτήση της για Κύπρο, ενώ σύμφωνα με το onlycy ο λόγος ήταν η ενόχλησή της γιατί θα έβγαινε στην εκπομπή με την Σωτηρία Μουσικού και όχι μόνη!

Αυτό εξόργισε την παραγωγή της εκπομπής και  παρά τις επανειλημμένες συστάσεις η Ηλιάνα ήταν ανένδοτη και αποχώρησε. Η κίνηση της Ηλιάνας είχε ως αποτέλεσμα να επικρατήσει έντονος εκνευρισμός, αφού η παραγωγή ήθελε και τις δύο κοπέλες μαζί στην εκπομπή. Έτσι αφού αποχώρησε η Ηλιάνα η παραγωγή απέκλεισε την Σωτηρία Μουσικού και έτσι ούτε αυτή εμφανίστηκε στην εκπομπή!

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπήρξε και ένα θερμό λεκτικό επεισόδιο μεταξύ της Ηλιάνας και της Σωτηρίας. «Ποια νομίζεις ότι είσαι ρε» της είπε σε έντονο ύφος η Σωτηρία, για να πάρει την επική απάντηση της Ηλιάνας «Εγώ είμαι η σταρ και όχι εσύ» ,ήταν μερικές από τις κουβέντες που αντάλλαξαν, και παραλίγο να ξεμαλλιαστούν αν δεν τις χώριζαν εργαζόμενοι της εκπομπής!

Οι δύο γυναίκες κατά την προετοιμασία τους στο κανάλι «Ε» και το σχόλιο της Σωτηρίας. Πάρακάτω ακολουθεί η φωτογραφία της Μουσικού και το καρφί για την εξέλιξη της σημερινής μέρας στο κανάλι…

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top