ΚΟΣΜΟΣ

Κινέζα πήγε να φιλήσει πύθωνα στο στόμα! Δείτε πώς κατέληξε (video)

Κινέζα πήγε να φιλήσει πύθωνα στο στόμα! Δείτε πώς κατέληξε (video)

Δεν πρέπει να χαρακτηρίζεσαι και από κάποιο υψηλό δείκτη ευφυΐας για να γνωρίζεις ότι οι πύθωνες δεν θέλουν, αν όχι αγκαλίτσες, τουλάχιστον… φιλάκια!

Ακόμα και αν αυτό είναι... πεταχτό, σε μια προσπάθεια να εντυπωσιάσεις φίλους και διαδίκτυο με ένα διαφορετικό ενσταντανέ. Γιατί το μόνο που θα καταφέρεις, όπως σου έμαθε η Κινέζα του παραπάνω βίντεο, είναι στην καλύτερη μερικά σημάδια στο πρόσωπό σου και στη χειρότερη κάποιο πολύτιμο και χρηστικό κομμάτι του!

  Το - όχι, όπως αποδείχθηκε, και τόσο φιλικό - ερπετό κυκλοφορούσε ανέμελο στους δρόμους του Πουκέτ, μέχρι που μια Κινέζα τουρίστρια είχε τη φαεινή ιδέα να το παρενοχλήσει, παραβιάζοντας τις ιδιωτικές στιγμές του στο λαιμό του αφεντικού του…

miti

Δείτε στο βίντεο γιατί δεν ήταν καλή ιδέα!



 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top