Αυτό θα πει σύντροφος με τα όλα της! Το πιο γλυκό μήνυμα της Ανδρεας Κυριάκου για την μεταγραφή του Μερκή στον ΑΠΟΕΛ

Αυτό θα πει σύντροφος με τα όλα της! Το πιο γλυκό μήνυμα της Ανδρεας Κυριάκου για την μεταγραφή του Μερκή στον ΑΠΟΕΛ

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση ότι ο Γιώργος Μερκής φεύγει απο τον Απόλλωνα και πλέον ανήκει στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ, η σύντροφος του έκανε την πρώτη της "δήλωση"

Και μην νομίζετε πως βγήκε στα κανάλια και μίλησε για την μεταγραφή του συντρόφου της. Οχι! 

Αλλά έκανε την δική της «δήλωση» μέσα απο τα Social Media. Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η νεαρή παρουσιάστρια-μοντέλο, Άνδρεα Κυριάκου, εξομολογείται με τρυφερό τρόπο ότι όπου και αν πάει ο σύντροφος της, αυτή θα τον ακολουθήσει! Η ανάρτηση συνοδεύετε με τον αριθμό “30”, τον οποίο θα έχει στη φανέλα του ο Γιώργος Μερκής στη νέα του ομάδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE