LIFESTYLE

Αριστοτέλους: Απαντά στις κατηγορίες ότι χώρισε τον Εφραίμ με την αρραβωνιαστικιά του!

Αριστοτέλους: Απαντά στις κατηγορίες ότι χώρισε τον Εφραίμ με την αρραβωνιαστικιά του!

Μιλά πρώτη φορά για το συγκεκριμένο ζήτημα και ξεκαθαρίζει τη θέση της….

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους στο cover story του περιοδικού Omikron απαντά σε ζητήματα λεπτά για τα προσωπικά της και δηλώνει με στόμφο «Θέλω να προστατεύσω και τη σχέση μου και τον εαυτό μου»

 

Υπάρχουν στιγμές που νιώθεις υπερεκτεθειμένη; 

Ορισμένοι νομίζουν ότι κάνω 3 με 4 δουλειές. Κάνω όμως δυο: ραδιόφωνο και τηλεόραση. Όταν λοιπόν είσαι σε ένα κανάλι και σου αναθέσει να κάνεις άλλη μια εκπομπή δεν θεωρείται άλλη δουλειά.

Παρόλα αυτά ο θεατής σε βλέπει 6 με 7 φορές τη βδομάδα.

Με προβλημάτισε έντονα και με προβληματίζει η έκθεση… Δεν το βρίσκω όμως έντιμο να πω όχι στο κανάλι απ’ τη στιγμή που μαζί δουλέψαμε και χτίσαμε ό,τι κάναμε. Άλλωστε οι επιλογές του σήμερα θα φανούν αύριο…

Ύστερα από τόσα χρόνια στην πρώτη γραμμή, κατάλαβες τι είναι επιτυχία; 

Ποτέ δεν το κατάλαβα ούτε μπήκα στη διαδικασία να το εξηγήσω. Χαίρομαι όμως που δεν το κατάλαβα γιατί όλο αυτό που ζει κανείς στην τηλεόραση είναι κάπως «ψεύτικο». Είναι πολύ αληθινή η σχέση μου με τον κόσμο αλλά δεν μπορώ να ζω και να συμπεριφέρομαι 24 ώρες το 24ωρο λες και είμαι στο γυαλί.

Αυτή η συνεχής πόζα.

Δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό. Και εύκολα μπορεί να το διαπιστώσει κανείς γιατί στην καθημερινότητά μου είμαι κάπως… κουκουρούκου. Δεν με νοιάζει πώς θα ντυθώ, εάν θα βαφτώ. Προχθές πήγα ξανά στο περίπτερο με τις πιτζάμες και τις παντόφλες. Μέχρι τώρα έχω πάει με τέτοια εμφάνιση στο φούρνο, στο φαρμακείο. Είναι τόσες πολλές οι ώρες που είμαι φτιαγμένη στην τρίχα που θέλω όταν είμαι στο σπίτι μου ή όταν θα βγω για μένα, να είμαι πιο χαλαρή.

Ξεκίνησες πριν 7 χρόνια γράφοντας  νούμερα που ξεκινούσαν απ’ το 1,5% αλλά κατάφερες να εδραιωθείς και να γίνεις η βασίλισσα της απογευματινής ζώνης εκτοπίζοντας όποιον είχες απέναντί σου. Ήταν εύκολη η διαδρομή; 

Δεν θεώρησα ποτέ τον εαυτό μου βασίλισσα ούτε θεωρώ πως εκτόπισα κάποιον. Ο καθένας έχει τη θέση του και ο κόσμος κάνει την επιλογή του. Ήταν όμως δύσκολη πορεία… Ευτυχώς ο κόσμος με αγκάλιασε νωρίς ενώ είχα τη στήριξη του καναλιού. Αντιλαμβάνεσαι πως με το 1,5% το κανάλι είχε κάθε δικαίωμα να κόψει την εκπομπή, εντούτοις δεν το έκανε. Επομένως δεν έκανα μόνη μου ό,τι έκανα.

Και ευτυχία; Τι είναι αυτό που σε κάνει ευτυχισμένη; 

Σίγουρα όχι η επαγγελματική επιτυχία. Ευτυχία είναι η προσωπική ζωή… Να παρκάρεις στο σπίτι σου και να νιώθεις ωραία. Να μπαίνεις σπίτι σου και να μοιράζεσαι τη ζωή σου με έναν άνθρωπο που θέλεις να του λες τα πάντα. Όταν κάποιος άνθρωπος κάνει οικογένεια, τότε η ευτυχία είναι και τα παιδιά του.

Ζεις ξανά αυτό που περιγράφεις, το πρώτο κομμάτι τουλάχιστον, ύστερα από αρκετό καιρό. Σου είχε λείψει;  

Μου είχε λείψει η συντροφικότητα. Πιστεύω πως αυτό το διάστημα που πέρασα μόνη μου ήταν πολύ σημαντικό για να επαναπροσδιορίσω τη Χριστιάνα, να δω τι έκανα λάθος στο παρελθόν και να βάλω τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση. Όταν είσαι φορτισμένος δεν μπορείς να δεις καθαρά.

Πότε ερωτεύτηκες πρώτη φορά Χριστιάνα; 

Όταν ήμουν μικρή ερωτευόμουν συνέχεια αλλά μόλις μου μιλούσε ο άλλος χαλούσαν τα πάντα. Ήθελα, προφανώς, να έχω σχέση εκ του μακρόθεν. Όταν πήγα νηπιαγωγείο και σε όλο το Δημοτικό ήμουν ερωτοχτυπημένη με τον Νικόλα ο οποίος με έγραφε κανονικότατα. Ήταν η πρώτη μου γερή χυλόπιτα.

Την ενηλικίωσή σου πότε την ορίζεις; 

Νωρίς, απ’ το λύκειο ακόμα. Δούλευα και οι εμπειρίες που είχα δεν ήταν οι ίδιες με τους υπόλοιπους συμμαθητές μου.

Υπήρξε ένα περιστατικό που σε ενηλικίωσε πιο νωρίς; 

Δούλευα νύχτα κάνοντας promotion σε μια μεγάλη εταιρία ποτών. Ήμουν καλά προστατευμένη αλλά και πάλι ήμουν εκτεθειμένη. Γνώρισα ανθρώπους που συμπεριφέρονταν άψογα. Κατάλαβα πως ό,τι δείξεις θα πάρεις. Δεν αντιμετώπισα κάτι άσχημο αλλά είδα πολλά, για παράδειγμα, ναρκωτικά.

Δοκίμασες ποτέ; Χόρτο για παράδειγμα; 

Όχι. Δεν βρίσκω κανένα λόγο να το κάνω.

Ακόμα κι αν το νομιμοποιήσουν; 

Ακόμα και τότε. Δεν νιώθω ότι έχω την ανάγκη να το κάνω. Έτυχε να μου πουν να δοκιμάσω αλλά τα ναρκωτικά, για μένα, είναι μονόδρομος. Δεν υπάρχει  ελαφρύ ή σκληρό. Είναι παραισθησιογόνα και δεν τα χρειάζομαι.

Ποια άλλα ταμπού αναγνωρίζεις σε σένα; 

Ενώ είμαι ανοικτόμυαλος άνθρωπος αναγνωρίζω στον εαυτό μου ότι είμαι πουριτανή σε ορισμένα θέματα. Σε σχέση με το γυμνό –δεν θα μπορούσα ποτέ να κάνω μια φωτογράφηση με την ιδέα ότι θα με δω στα περίπτερα ή θα με έβλεπε η οικογένειά μου- το θέμα των ναρκωτικών για μένα είναι ταμπού όπως και ό,τι έχει να κάνει με θέματα οικογένειας.

Παρόλα αυτά πρόσφατα σου καταλόγισαν ότι χώρισες τον Γιώργο (σ.σ Εφραίμ, ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ) απ’ την αρραβωνιαστικιά του, ένα βήμα πριν το γάμο. 

Κατηγορηματικά όχι. Δεν γνώριζα πριν τον Γιώργο… Η πρώτη γνωριμία έγινε αφότου χώρισε… Αυτή είναι η αλήθεια.

Με τον Γιώργο είστε μαζί όμως; 

Ναι είμαστε μαζί. Δεν θέλω να μιλήσω όμως γι’ αυτό ούτε έμμεσα ούτε άμεσα. Θέλω να προστατεύσω και τη σχέση μου και τον εαυτό μου.

Πιστεύεις ότι οι αναγνωρίσιμοι άνθρωποι, πρέπει να μιλούν ανοιχτά για την προσωπική τους ζωή; Εσένα, ποια είναι τα όριά σου;

Αυτό που λέω σήμερα. Δεν κρύβω τη σχέση μας αφού μας έχουν δει να κυκλοφορούμε μαζί αλλά σε αυτή τη φάση δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο.

Αυτό το κάνεις γιατί είσαι στην αρχή της σχέσης σας; 

Δεν έβαλα ένα πλάνο του τύπου «τώρα μιλώ τόσο, ύστερα από δυο μήνες μιλώ άλλο τόσο». Δεν μπορώ να το μεθοδεύσω…

Ποιο είναι το πιο εξωφρενικό πράγμα που άκουσες ποτέ για σένα; 

Πολλά πράγματα άκουσα και διάβασα… Κάποιοι θέλουν να με παρουσιάζουν ως ένα τέρας αλλά δεν είμαι. Αρκετός κόσμος στο δρόμο μού λέει να κλείνω τα αφτιά μου… Αντιλαμβάνεσαι πως ο κόσμος με βλέπει 11 μήνες το χρόνο; Αν ήμουν όλο αυτό που περιγράφουν δεν θα άντεχα τόσο… Άντε να ξεγελάσω τον κόσμο μια, δυο, δέκα, δεκαπέντε. Μετά;

Τα ελληνικά site, ακόμα και σοβαρών εφημερίδων, μετά την αψιμαχία σου με τον Λιάγκα, έκαναν λόγο για μια «μπερμπάντισσα» και «μια παρουσιάστρια που αν μη τι άλλο ξέρει να παίζει καλά το παιχνίδι των media και να πουλά την προσωπική της ζωή. Γι’ αυτό και το μέλλον της διαγράφεται ανθηρό μεν, αμφιβόλου ποιότητας δε».

Μάλλον δεν είναι τόσο σοβαρά sites… Ούτε θύμωσα ούτε εκνευρίστηκα. Το αγνόησα. Νιώθω ότι πέρασα από εκπαίδευση Ο.Υ.Κ μετά απ’ όσα άκουσα τα τελευταία χρόνια. Δεν συγκινήθηκα καθόλου… Ίσως αν είχαν έστω και ένα ίχνος αλήθειας, να με τάραζαν. Αλλά επειδή δεν συμβαίνει οτιδήποτε, δεν μπορώ να συγχυστώ. Η φαντασία όμως κάποιων ανθρώπων οργιάζει.

Του Πιερή Παναγή

Επιμέλεια: Αντρέας Ζεν

Φωτογραφία: Παναγιώτης Μηνά

http://like.philenews.com/

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top