ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ξηλώνουν» υπαξιωματικούς της Ε.Φ. και τους κάνουν απλούς αστυνομικούς!

«Ξηλώνουν» υπαξιωματικούς της Ε.Φ. και τους κάνουν απλούς αστυνομικούς!

Λύση στην υποστελέχωση της Αστυνομίας οι υπαξιωματικοί της Εθνικής Φρουράς που αποσπάσθηκαν για φύλαξη των αεροδρομίων.

Αναβρασμός επικρατεί στους κύκλους της Αστυνομίας τόσο για τον διορισμό των Βοηθών Αρχηγών της Αστυνομίας άλλα και τις προσπάθειες ενίσχυσης της. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του συναδέλφου Στέλιου Ξιουρή  (Οnlycy), στο οποίο αναφέρεται πως με κεκτημένη ταχύτητα μπαίνει το 2016 για την Αστυνομία. Όπως αναφέρει στο δημοσίευμα επίκεινται μεγάλες αλλαγές που θα αναμορφώσουν την εικόνα του σώματος.

Στόχος του Ιωνά Νικολάου είναι να θωρακιστεί για τα καλά η Αστυνομία και να γίνει ατσάλινη.  Μάλιστα, οι προσπάθειες για ενίσχυση της Αστυνομίας εντείνονται προς δυο κατευθύνσεις. Τον διορισμό των Βοηθών Αρχηγών και την στελέχωση της Αστυνομίας από στρατιωτικούς που αποσπάσθηκαν για φύλαξη των αεροδρομίων και οι οποίοι θα μεταταχθούν στην Αστυνομία.

Όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ οι υποψήφιοι για να καλύψουν τις θέσεις Βοηθού Αρχηγού είναι οι αστυνόμοι Χρήστος Μαυρής, Στέλιος Παπαθεοδώρου και  Κύπρος Μιχαηλίδης, ενώ αουτσάιντερ φαίνεται να παρουσιάζεται ο Δημήτρης Δημητρίου.

Από την άλλη σε ότι αφορά του στρατιωτικούς, θα επιλεχθούν οι μόνιμοι λοχίες και ΕΠΥ οι οποίοι θα μεταταχθούν ως απλοί αστυνομικοί και θα υπηρετούν βάση των κανονισμών της Αστυνομίας σε σχέση με το ωράριο.

Άξιο αναφοράς είναι πως στόχος του Ιωνά Νικολάου είναι και η εξέλιξη των Κεντρικών Φυλακών, με κύριο γνώμονα να την αναμόρφωση και αναδιοργάνωση του σωφρονιστικού ιδρύματος.

Διαβάστε ακόμη: Τα 120 στελέχη της Ε.Φ. στα αεροδρόμια «παραβιάζουν» ευρωπαϊκούς κανονισμούς

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Άνδρες της Εθνικής Φρουράς στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου!

Πλήρης επιβεβαίωση για ThemaOnline: Στέλνουν στελέχη της Εθνικής Φρουράς στα κυπριακά αεροδρόμια

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top