ΚΟΣΜΟΣ

Το πουκάμισο του βαρόνου των ναρκωτικών «Ελ Τσάπο» γίνεται ανάρπαστο στο διαδίκτυο

Το πουκάμισο του βαρόνου των ναρκωτικών «Ελ Τσάπο» γίνεται ανάρπαστο στο διαδίκτυο

Η εικόνα του Μεξικανού μεγαλέμπορου ναρκωτικών Χοακίν «Ελ Τσάπο» Γκουζμάν με το χαρακτηριστικό μπλε εμπριμέ πουκάμισο να συναντιέται με τον Σον Πεν έκανε τον γύρο του κόσμου. Το ίδιο και το πουκάμισό του.

Φαίνεται ότι οι στιλιστικές του επιλογές βρήκαν «ακροατήριο», καθώς η εταιρεία που το παράγει ανακοίνωσε ότι το πουκάμισο ξεπουλάει και δεν προλαβαίνουν να εξυπηρετήσουν τις παραγγελίες. Το πουκάμισο «Crazy Paisley» της Barabas με τιμή 128 δολάρια έχει γίνει ανάρπαστο, όπως δηλώνει ένας εκ των δυο Ιρανών αδελφών στους οποίους ανήκει η εταιρεία, Σον Έστεγκμπαλ. «Μόλις το είδα σκέφτηκα "Θεέ μου, το ξέρω αυτό το πουκάμισο"... Γνωρίζαμε ήδη τι πρόκειται να συμβεί, είναι η δουλειά μας αυτή» δήλωσε στο ισπανόφωνο CNN. 

Το βίντεο με τον Σον Πεν και τον Ελ Τσάπο που παρουσίασε το γνωστό περιοδικό Rolling Stone διάρκειας 12 λεπτών δείχνει τον Μεξικανό βαρόνο να φορά το πουκάμισο της Barabas σε δυο διαφορετικούς χρωματισμούς, ένα σε μπλε και ένα σε κόκκινο.

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες της εταιρείας οι πωλήσεις του 100% βαμβακερου «Crazy Paisley» στο διαδίκτυο ήταν τέτοιες που η ιστοσελίδα τους «έπεσε» δυο φορές μέσα σε μια μέρα. Οι αδερφοί Έστεγκμπαλ δεν έχασαν την ευκαιρία και προσάρμοσαν άμεσα ακόμη και το μάρκετινγκ του συγκεκριμένου μοντέλου, χαρακτηρίζοντας το «The Most Wanted» πουκάμισο, σε ένα προφανές λογοπαίγνιο με τις επικηρύξεις εγκληματιών στην Άγρια Δύση.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top