Λεμεσιανός δικηγόρος κατηγορείται ότι προσπάθησε να επηρεάσει μάρτυρα κατηγορίας σε υπόθεση ναρκωτικών

Λεμεσιανός δικηγόρος κατηγορείται ότι προσπάθησε να επηρεάσει μάρτυρα κατηγορίας σε υπόθεση ναρκωτικών

Ποινική υπόθεση άνοιξε κατά του συνηγόρου υπεράσπισης του 46χρονου Παρασκευά Παπαντελή ο οποίος καταδικάστηκε για υπόθεση ναρκωτικών σε 18 μήνες φυλάκιση.

Επιμέλεια: Τάσος Χριστοδούλου

Την ίδια ώρα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας άνοιξε ποινική υπόθεση κατά του δικηγόρου του 46χρονου Νίκου Καλλή από την Λεμεσό, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης».

Λάρνακα: Άνεργος πατέρας τριών παιδιών καταδικάστηκε σε φυλάκιση για υπόθεση ναρκωτικών

Ο κ. Καλλής σύμφωνα με το δημοσίευμα φέρεται να προσέγγισε βασικό μάρτυρα της κατηγορούσας αρχής ζητώντας του να αλλάξει την κατάθεση του.   

Ο δικηγόρος που κατηγορήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου αρνήθηκε κάθε ενοχή. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Το Δημοκρατικό Κόμμα φαίνεται να ολοκληρώνει το ψηφοδέλτιό του στη Λάρνακα, με την συμπερίληψη του Ανδρέα Αποστόλου-πρώην βουλευτή της ΕΔΕΚ-ως αριστίνδην. Η επίσημη ανακοίνωση, αναμένεται εντός Οκτωβρίου. Η επιλογή του, εντάσσεται στη διαδικασία ανασύνθεσης του ψηφοδελτίου, την ώρα που το ΔΗΚΟ επιχειρεί να βρει νέα ισορροπία μετά τις αποχωρήσεις και τις εσωτερικές διαφοροποιήσεις που έχουν καταγραφεί τους τελευταίους μήνες.