Τραγωδία στο Μετρό του Παρισιού: Επιβάτης σκοτώθηκε όταν πιάστηκε το παλτό στη πόρτα

Τραγωδία στο Μετρό του Παρισιού: Επιβάτης σκοτώθηκε όταν πιάστηκε το παλτό στη πόρτα

Ένας 24χρονος άντρας έχασε την ζωή του στο Μετρό του Παρισιού, όταν το παλτό που φορούσε πιάστηκε στην πόρτα βαγονιού καθώς προσπαθούσε να επιβιβαστεί σε αυτό σε στάση στο 15ο Διαμέρισμα.

Ο νεαρός δεν κατάφερε να αποδεσμεύσει το παλτό του εγκαίρως και ο μηχανοδηγός, ο οποίος δεν είχε αντιληφθεί το γεγονός, ξεκίνησε την αμαξοστοιχία, σέρνοντας τον άτυχο άνδρα στην πλατφόρμα του σταθμού και προκαλώντας τον θάνατο του.

Το συμβάν έλαβε χώρα σύμφωνα με την γαλλική Le Parisien στις 11 το βράδυ της Τετάρτης, ενώ τα στοιχεία του θύματος δεν έχουν ανακοινωθεί. 

Στο τόπο του δυστυχήματος έσπευσαν αμέσως τραυματιοφορείς, οι οποίοι και διαπίστωσαν επί τόπου τον θάνατο του.

Εκπρόσωπος της εταιρείας λειτουργίας του Μετρό δήλωσε ότι διενεργείται έρευνα για τις συνθήκες του ατυχήματος.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE