ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάνουν ράλι οι Κύπριοι οδηγοί - Πέραν των 2000 χιλιάδων οι καταγγελίες για υπερβολική ταχύτητα

Κάνουν ράλι οι Κύπριοι οδηγοί -  Πέραν των 2000 χιλιάδων οι καταγγελίες για υπερβολική ταχύτητα

Στο πλαίσιο της πρόληψης και πάταξης της εγκληματικότητας, των οδικών τροχαίων συγκρούσεων και της εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη, που αποτελεί προτεραιότητα για την Αστυνομία, πραγματοποιήθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 8-15/01/16, παγκύπριες και συντονισμένες εκστρατείες και επιχειρήσεις της Αστυνομίας.

Κατά τη διάρκεια των εκστρατειών κατά το πιο πάνω διάστημα, ελέχθησαν παγκύπρια 872 οχήματα και1,095 πρόσωπα που επέβαιναν σε αυτά. Επίσης, ελέγχθηκαν συνολικά 1,101 υποστατικά παγκύπρια και έγιναν 333 καταγγελίες για αδικήματα που αφορούν τον περί κέντρων αναψυχής, Νόμο. Εξάλλου, κατά το πιο πάνω διάστημα, προέκυψαν 2611 καταγγελίες για υπερβολική ταχύτητα και 1483καταγγελίες για διάφορα άλλα τροχαία αδικήματα. 

Επιπρόσθετα, στη διάρκεια επιχειρήσεων που διεξήχθηκαν για εφαρμογή του Νόμου που αφορά τα ιδιωτικά γραφεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, ελέγχθηκαν 61 ιδιωτικοί φρουροί ασφαλείας, χωρίς ωστόσο να προκύψει οτιδήποτε το παράνομο.

Επίσης, κατά τη διάρκεια των πιο πάνω ημερομηνιών έγιναν 1,683 έλεγχοι αλκοόλης και 111 οδηγοί καταγγέλθηκαν για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης. 

Οι εκστρατείες της Αστυνομίας συνεχίζονται σε παγκύπρια βάση με σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στον πολίτη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top