Κάνουν ράλι οι Κύπριοι οδηγοί - Πέραν των 2000 χιλιάδων οι καταγγελίες για υπερβολική ταχύτητα

Κάνουν ράλι οι Κύπριοι οδηγοί -  Πέραν των 2000 χιλιάδων οι καταγγελίες για υπερβολική ταχύτητα

Στο πλαίσιο της πρόληψης και πάταξης της εγκληματικότητας, των οδικών τροχαίων συγκρούσεων και της εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη, που αποτελεί προτεραιότητα για την Αστυνομία, πραγματοποιήθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 8-15/01/16, παγκύπριες και συντονισμένες εκστρατείες και επιχειρήσεις της Αστυνομίας.

Κατά τη διάρκεια των εκστρατειών κατά το πιο πάνω διάστημα, ελέχθησαν παγκύπρια 872 οχήματα και1,095 πρόσωπα που επέβαιναν σε αυτά. Επίσης, ελέγχθηκαν συνολικά 1,101 υποστατικά παγκύπρια και έγιναν 333 καταγγελίες για αδικήματα που αφορούν τον περί κέντρων αναψυχής, Νόμο. Εξάλλου, κατά το πιο πάνω διάστημα, προέκυψαν 2611 καταγγελίες για υπερβολική ταχύτητα και 1483καταγγελίες για διάφορα άλλα τροχαία αδικήματα. 

Επιπρόσθετα, στη διάρκεια επιχειρήσεων που διεξήχθηκαν για εφαρμογή του Νόμου που αφορά τα ιδιωτικά γραφεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, ελέγχθηκαν 61 ιδιωτικοί φρουροί ασφαλείας, χωρίς ωστόσο να προκύψει οτιδήποτε το παράνομο.

Επίσης, κατά τη διάρκεια των πιο πάνω ημερομηνιών έγιναν 1,683 έλεγχοι αλκοόλης και 111 οδηγοί καταγγέλθηκαν για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης. 

Οι εκστρατείες της Αστυνομίας συνεχίζονται σε παγκύπρια βάση με σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στον πολίτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Σε μια εποχή πολιτικής πόλωσης και κοινωνικής δυσαρέσκειας, τα κόμματα προετοιμάζονται ενόψει των βουλευτικών εκλογών, με πρώτο βήμα, την κατάρτιση των ψηφοδελτίων τους. Μια προσπάθεια καθόλου εύκολη, αφού σε αρκετές περιπτώσεις βρίσκουν κλειστές πόρτες ακόμα και από μέλη τους, τα οποία αρνούνται να μπουν στη διαδικασία των εκλογικής αναμέτρησης.