ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από αύριο Κύριακή! Βροχές, καταιγίδες, χιόνια και ισχυροί άνεμοι

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από αύριο Κύριακή! Βροχές, καταιγίδες, χιόνια και ισχυροί άνεμοι

Βαροµετρικό χαµηλό αναµένεται να επηρεάσει την περιοχή από αύριο το βράδυ, με αποτέλεσμα ο ηλιόλουστος καιρός του Σαββάτου να δώσει σκυτάλη στις βροχές τις καταιγίδες και τα χιόνια. Η μετεωρολογική υπηρεσία μάλιστα κάνει λόγο και για ισχυρούς ανέμους

Απόψε θα υπάρχουν διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 11 στα δυτικά, γύρω στους 8 στα υπόλοιπα παράλια και στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά πιθανό να σχηµατιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά σταδιακά θα παρατηρηθούν τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν λίγες ελαφρές βροχές, κυρίως από το µεσηµέρι και µετά. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί κυρίως ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ αλλά από το µεσηµέρι και µετά, νοτιοανατολικοί ως νότιοι, γενικά µέτριοι, 4 µποφόρ και παροδικά κατά τόπους ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ.

Η θάλασσα θα καταστεί λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ αρχικά αναµένονται µεµονωµένες βροχές αλλά σταδιακά αναµένονται βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, από τα δυτικά. Αργότερα αναµένονται και χιόνια, στα ψηλότερα ορεινά. Στην ατµόσφαιρα δυνατό να παρουσιαστεί και σκόνη. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοανατολικοί ως νότιοι, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά µέτριοι ως ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ, για να καταστούν αργότερα νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, µέτριοι ως ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και στα προσήνεµα παράλια µέχρι πολύ ισχυροί, 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, για να καταστεί αργότερα ταραγµένη µέχρι κυµατώδης, στα προσήνεµα.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι συννεφιασµένος µε βροχές, µεµονωµένες καταιγίδες και ισχυρούς µέχρι πολύ ισχυρούς ανέµους. Στα ψηλότερα ορεινά και αργότερα και σε άλλες ορεινές περιοχές αναµένονται χιόνια. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει αισθητή πτώση.

Την Τρίτη αναµένονται διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό αλλά και περίοδοι µε συννεφιά, που αναµένεται να δώσει τοπικά βροχές ή και µεµονωµένη καταιγίδα. Τοπικά στα ορεινά αναµένεται να πέσουν χιόνια. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Την Τετάρτη αναµένονται περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό αλλά και διαστήµατα µε συννεφιά, που αναµένεται να δώσει µεµονωµένες, ελαφρές κυρίως, βροχές. Τοπικά στα ορεινά και ενδεχοµένως και στα ψηλότερα ηµιορεινά, πιθανό να πέσουν λίγα χιόνια. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top