Βουτιά στο κενό για 29χρονη στη Λευκωσία: Tα έπινε... όλο το βράδυ

Βουτιά στο κενό για 29χρονη στη Λευκωσία: Tα έπινε... όλο το βράδυ

Κρίσιμα τραυματίστηκε από πτώση σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στο Στρόβολο, γυναίκα ηλικίας 29 ετών, Ρουμανικής καταγωγής.

Σύμφωνα με την αστυνομία «γύρω στις 3 τα ξημερώματα την Κυριακή, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι σε χώρο στάθμευσης υπήρχε τραυματισμένη μια γυναίκα».

Στη σκηνή μετέβησαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας, όπου εντόπισαν την εν λόγω γυναίκα. Πρόκειται για 29χρονη από τη Ρουμανία, η οποία διαμένει στην εν λόγω πολυκατοικία και η οποία διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τους επί καθήκοντι ιατρούς η κατάσταση της υγείας της θεωρείται κρίσιμη, αλλά εκτός κινδύνου και κρατήθηκε για νοσηλεία στον νευροχειρουργικό θάλαμο λόγω πολλαπλών καταγμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, η γυναίκα όλο το βράδυ κατανάλωνε αλκοολούχα ποτά με ομοεθνείς της…  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE