Σαράντα νεκροί από τις αεροπορικές επιδρομές στη Ράκα

Σαράντα νεκροί από τις αεροπορικές επιδρομές στη Ράκα

Άγνωστο αν τα αεροσκάφη ήταν ρωσικά ή της συμμαχίας υπό τις ΗΠΑ

Σε 40 ανήλθαν οι νεκροί, μεταξύ των οποίων και 8 παιδιά, από τις αεροπορικές επιδρομές με στόχο το προπύργιο του Ισλαμικού Κράτους (ΙΚ), την Ράκα, στην ανατολική Συρία, ανακοίνωσε σήμερα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο, αν τις επιδρομές αυτές πραγματοποίησαν ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη ή αυτά της συμμαχίας υπό τις ΗΠΑ.

Το Παρατηρητήριο, το οποίο είχε ανακοινώσει χθες ότι 16 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις επιδρομές αυτές, διευκρίνισε σήμερα ότι από αυτές επλήγησαν καταστήματα και μικρά εστιατόρια στη Ράκα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.