ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσοχή στον καιρό! Ισχυρούς ανέμους, βροχές καταιγίδες και χιόνια φέρνει το χαμηλό βαρομετρικό

Προσοχή στον καιρό! Ισχυρούς ανέμους, βροχές καταιγίδες και χιόνια φέρνει το χαμηλό βαρομετρικό

Βαρομετρικό χαμηλό αναμένεται να επηρεάσει την περιοχή από απόψε, με αποτέλεσμα ο καιρός να επιδεινωθεί ραγδαία, κάτι που αναμένεται να κρατήσει σχεδόν όλη τη βδομάδα, για αυτό και οι αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους βρίσκονται ήδη σε επιφυλακή

Απόψε ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές αρχικά και σταδιακά με μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά θα πέσει χιόνι. Οι άνεμοι θα καταστούν κυρίως νοτιοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και στα προσήνεμα μέχρι πολύ ισχυροί 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη για να καταστεί σταδιακά ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά πιθανό να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται να χιονίσει. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέχρι δυτικοί, πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους μηδέν στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα παραμείνει συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται να χιονίσει. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέχρι δυτικοί, πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι κυματώδης.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα και πιθανό χιόνια στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα επίπεδα της Δευτέρας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top