ΚΟΙΝΩΝΙΑ

41χρονη από Καϊμακλί: «Φιλοξένησα τον 25χρονο για 1,5 έτος, τα έφτιαξε με την 16χρονη κόρη μου και προκάλεσε τραυματισμό στον άνδρα μου»

41χρονη από Καϊμακλί: «Φιλοξένησα τον 25χρονο για 1,5 έτος, τα έφτιαξε με την 16χρονη κόρη μου και προκάλεσε τραυματισμό στον άνδρα μου»

«Τον είχα σαν γιο μου. Τον φιλοξενούσα για 1,5 χρόνο κι έκλαιγε λέγοντάς μου ότι του στάθηκα σαν να ήμουν μάνα του. Το ‘ευχαριστώ’ ήταν να συνάψει δεσμό με την 16χρονη κόρη μου. Κι όταν τον διώξαμε, προκάλεσε τραυματισμό στον άνδρα μου που είχε υποστεί εγκεφαλικό».

Τη συγκλονιστική της ιστορία μέσω της ιστοσελίδας μας θέλησε να αναδείξει η κ. Σ., θέλοντας να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα στην κυπριακή κοινωνία.

Του Φάνη Μακρίδη

Επικοινώνησε με το ThemaOnline για να καταγγείλει ένα περιστατικό και να εκφράσει τις σκέψεις της, προβληματισμένη για «την κατάντια της κυπριακής κοινωνίας», όπως χαρακτηριστικά μας είπε. Ανάμεσα στα λόγια της που παρουσιάσουμε στην πρόταξή μας, αποτυπώνεται και η δική της εκδοχή για ένα πρόσφατο συμβάν στο Καϊμακλί που εξετάζεται από τον αστυνομικό σταθμό Ομορφίτας.

Η κα Σ. καταγγέλλει συγκεκριμένα ότι την περασμένη Πέμπτη (14/01) γύρω στα 8-9 άτομα από 16 εώς 21 χρόνων υποκινούμενα (όπως ισχυρίζεται) από τον 25χρονο που φιλοξενούσε για 1,5 χρόνο στο σπίτι της, επιτέθηκαν σε φίλο της κόρης της που βρισκόταν σπίτι τους και εν συνεχεία στον 44χρονο άνδρα της που έχει υποστεί δυο εγκεφαλικά επεισόδια και έχει αναπηρία στη δεξιά του πλευρά.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Παρουσιάζουμε, λοιπόν, τα όσα υποστηρίζει η 41χρονη μάνα:

«Τον είχε μαχαιρώσει η μάνα του»
«Ο 25χρονος ήταν φίλος του ενός από τους δυο γιούς μου. Πριν από χρόνια τον είχε μαχαιρώσει η μητέρα του. Είχε φύγει από το σπίτι του και κοιμόταν από ‘δω κι από ‘κει. Αποφασίσαμε να του δώσουμε τροφή και στέγη από καλοσύνη. Δεν περιμέναμε όμως να συμβεί κάτι τέτοιο».

«Έκλαιγε και μου έλεγε ότι ήμουν σαν μάνα του»
«Έκανα γενέθλια στα τρία παιδιά μου και τους αγόραζα τούρτα, έκανα το ίδιο και για ‘κεινον. Θυμάμαι σε μια περίπτωση που έκλαιγε και έλεγε ότι ήμουν σαν πραγματική μάνα του. Πράγματι, δεν τον ξεχώριζα από τα άλλα μου παιδιά. Να φανταστείτε ότι ο ένας μου γιος κοιμόταν στο καθιστικό για να έχει αυτός δικό του υπνοδωμάτιο».

«Έκανε δεσμό με την ανήλικη κόρη μου»
«Όλα, όμως, άλλαξαν. Σε κάποια στιγμή διαπιστώσαμε ότι κάτι έτρεχε με την ανήλικη κόρη μου. Την είχε παρασύρει και σύναψαν δεσμό. Αποφασίσαμε να τον διώξουμε από το σπίτι μας. Δεν μπορούσαμε να δεχθούμε κάτι τέτοιο».

Η εκδοχή της για το περιστατικό της Πέμπτης (13/01)
«Η κόρη μας κατάλαβε το λάθος της και συνέχισε τη ζωή της. Όμως, ο 25χρονος συνέχισε να την ενοχλεί. Της ασκούσε πίεση. Και φτάσαμε σε αυτό που έγινε την Πέμπτη (13/01). Ενώ η κόρη μου είχε έρθει στο σπίτι με κάποιον φίλο της που είχε μοτοσυκλέτα, ήρθαν στο σπίτι μας γύρω στα 8-9 άτομα. Δυο απ΄ αυτούς έριξαν τη μοτοσυκλέτα κάτω. Όταν βγήκε το παιδί που είχε τη μοτοσυκλέτα, ο ένας μου γιος και ο σύζυγός μου να ζητήσουν τον λόγο, τους επιτέθηκαν. Έχουμε λόγους να πιστεύουμε ότι όλοι αυτοί ήταν βαλτοί από τον 25χρονο. Ο άνδρας μου αναρρώνει από δυο εγκεφαλικά επεισόδια που είχε υποστεί. Τον έριξαν κάτω και κτύπησε στο κεφάλι. Ήρθε ασθενοφόρο και τον μετέφεραν στις Πρώτες Βοήθειες. Του είπαν ότι έχει μόνο θλαστικά τραύματα, αλλά από εκείνη την ημέρα ο σύζυγός μου παρουσιάζει συμπτώματα που είχε παρουσιάσει όταν έπαθε εγκεφαλικό. Κάνουμε φυσιοθεραπείες και τώρα χάσαμε έδαφος. Την Τετάρτη (20/01) θα πάμε σε γιατρό να δούμε τι έχει».

Αναφορά για συμπλοκή
«Οι αστυνομικοί που πήγαν στη σκηνή μετά το περιστατικό έκαναν αναφορά για συμπλοκή. Τους είπαμε ότι θέλουμε να κάνουμε καταγγελία και μας είπαν ότι θα μας καλέσουν την Πέμπτη (21/01) για κατάθεση. Θα περιμένουμε. Έχουμε ήδη αναφέρει το περιστατικό σε δικηγόρο. Όλα άρχισαν επειδή θέλαμε να βοηθήσουμε έναν άνθρωπο. Τελικά γύρισαν όλα εναντίον μας. Δυστυχώς αυτή είναι η κατάντια της κυπριακής κοινωνίας. Να στηρίζεις έναν ξένο σαν να είναι δικό σου παιδί κι αυτός να στρέφεται εναντίον σου».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top