Focus: Τα πήραν και με βούλα ανακριτών ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ

Focus: Τα πήραν και με βούλα ανακριτών ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ

Πολυσέλιδο σημείωμα έστειλαν οι ανακριτές για την υπόθεση της Focus στον Γ.Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη με το οποίο επιβεβαιώνεται πως ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ χρηματίστηκαν από την εν λόγω εταιρία.

Eπιμέλεια: Τάσος Χριστοδούλου

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», ο Γενικός Εισαγγελέας κράτα στα χέρια του σημείωμα με στοιχεία, που καταδεικνύουν ότι όντως κάποια ποσά κατέληξαν σε ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ.

Τα χρήματα αυτά μεταφέρθηκαν στα ταμεία των κομμάτων ως «δωρεές» μέσω τρίτων, για την μεταφορά φοιτητών, ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει κανένα ποινικό αδίκημα για τις πράξεις αυτές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κύπρος σχεδιάζει να φιλοξενήσει Σύνοδο Κορυφής ΕΕ με Ινδία και χώρες Μέσης Ανατολής-Κόλπου

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κύπρος σχεδιάζει να φιλοξενήσει Σύνοδο Κορυφής ΕΕ με Ινδία και χώρες Μέσης Ανατολής-Κόλπου

Η Κυπριακή Δημοκρατία σχεδιάζει να φιλοξενήσει Σύνοδο Κορυφής, με τη συμμετοχή των 27 μελών της Ευρωπαϊκής 'Ενωσης, των χωρών της περιοχής, των χωρών του Κόλπου και της Ινδίας, στις 23 Απριλίου του επόμενου χρόνου, στο πλαίσιο της κυπριακής προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE