Στοπ! Έκλεισε ο αυτοκινητόδρομος προς Λευκωσία – Οδηγοί μιλούν στο ThemaOnline (VIDEOS & ΦΩΤΟ)

Στοπ! Έκλεισε ο αυτοκινητόδρομος προς Λευκωσία – Οδηγοί μιλούν στο ThemaOnline (VIDEOS & ΦΩΤΟ)

«Αστακός» η Κύπρος για την κάθοδο του Πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, στο πλαίσιο της τριμερούς Συνόδου Κορυφής Κύπρου, Ελλάδας, Ισραήλ.

 

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη 

Τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ , φιλοξενεί η Κύπρος τις τελευταίες ώρες. Τα μέτρα από την αστυνομία δρακόντεια. Ο Νετανιάχου είναι προσκεκλημένος υψηλού κινδύνου.

Κάθε βήμα του γίνεται υπό τη φρούρηση πάνοπλων ανδρών. Η διαδρομή από το παλιό αεροδρόμιο Λάρνακας, προς το Προεδρικό Μέγαρο, γύρω στις 9:30 το πρωί έγινε υπό τη συνοδεία περιπολικών και του ελικοπτέρου της Αστυνομίας. Στις γέφυρες κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου υπήρχαν οπλισμένοι αστυνομικοί.

Δυο περιπολικά απέκοψαν τον αυτοκινητόδρομο από Λεμεσό προς Λευκωσία, στην περιοχή Αλάμπρας, όπου το οδικό δίκτυο συνδέεται με τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας — Λευκωσίας, για να περάσει με ασφάλεια το όχημα, το οποίο μετέφερε τον Πρωθυπουργό. Ουρές από αυτοκίνητα σχηματίστηκαν.

Οι οδηγοί κατέβηκαν από τα οχήματα τους και ρωτούσαν να μάθουν τι συμβαίνει. Κάποιοι ήταν ενήμεροι για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού του Ισραήλ στην Κύπρο. Ελικόπτερο της αστυνομίας περιίπτατο στην περιοχή.

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος, Αλέξης Τσίπρας, έφθασε το βράδυ της Τετάρτης.

 

Δηλώσεις οδηγών: 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE