Απαντά ο Χάσικος για το κρατικό όχημα – «Διυλίζουμε τον κώνωπα και καταπίνουμε την κάμηλον»

Απαντά ο Χάσικος για το κρατικό όχημα – «Διυλίζουμε τον κώνωπα και καταπίνουμε την κάμηλον»

«Δεν θέλω. Θα κυκλοφορώ με το δικό μου αυτοκίνητο. Ούτε και τη βενζίνη θέλω να μου πληρώνουν».

Διυλίζουμε τον κώνωπα και καταπίνουμε την κάμηλον”, ήταν η απάντηση του Υπουργού Εσωτερικών Σωκράτη Χάσικου, σε εκπροσώπους ΜΜΕ σε ερώτηση για το αν θα χρησιμοποιεί την καινούργια ή την παλιά λιμουζίνα και ποιο χρώμα προτιμά.

“Διυλίζουμε τον κώνωπα και καταπίνουμε την κάμηλον. Μελετάτε τας γραφάς. Νομίζω ότι έχει πιο σοβαρά θέματα να καταπιαστεί η Ελεγκτική Υπηρεσία από το να ασχολείται με τα χρώματα των αυτοκινήτων των Υπουργών. Σχετικά με την αναφορά προς εμένα σε σχέση με το υπουργικό αυτοκίνητο, να πω ότι δεν θέλω κρατικό όχημα, κάτι που για μήνες έκανα και στο παρελθόν,” είπε ο κ. Χάσικος, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση.

Συνεπώς, συνέχισε, δεν με ενδιαφέρει το χρώμα της κρατικής λιμουζίνας ούτε αν πρόκειται για καινούργιο ή μεταχειρισμένο αυτοκίνητο ή μεγάλου ή μικρού κυβισμού. “Δεν θέλω. Θα κυκλοφορώ με το δικό μου αυτοκίνητο. Ούτε και τη βενζίνη θέλω να μου πληρώνουν. Η παράκληση είναι να ασχοληθούν (κάποιοι) με πιο σοβαρά θέματα και (σοβαρά θέματα) έχουμε πολλά”, κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σαφής στήριξη Χριστοδουλίδη στην ιστορική θυσία του Γρηγόρη Αυξεντίου – Η ανάρτηση του ΠτΔ εν μέσω αντιδράσεων

Σαφής στήριξη Χριστοδουλίδη στην ιστορική θυσία του Γρηγόρη Αυξεντίου – Η ανάρτηση του ΠτΔ εν μέσω αντιδράσεων

Με μια ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης κάνει το δικό του σχόλιο με αφορμή την συζήτηση που ξέσπασε με φόντο την θυσία του Γρηγόρη Αυξεντίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE