ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κύπριος που ανάγκασε ολόκληρο Euronews να ανακαλέσει δημοσίευμα για τον Νίκο Αναστασιάδη - ΦΩΤΟ

Ο Κύπριος που ανάγκασε ολόκληρο Euronews να ανακαλέσει δημοσίευμα για τον Νίκο Αναστασιάδη - ΦΩΤΟ

Σε ένα σημαντικό ατόπημα υπέπεσε η διεθνούς φήμης ιστοσελίδα Euronews, σε δημοσίευμα της για την τριμερή συνάντηση Κύπρου - Ελλάδας –Ισραήλ.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Το δημοσίευμα που υπέγραφε ο δημοσιογράφος Robert Hackwill, είχε τίτλο: «Κύπρος, Ελλάδα και Ισραήλ συζήτησαν για περιφερειακά ζητήματα». 

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, υποβιβάστηκε σε Ελληνοκύπριο ηγέτη από τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο, γράφοντας ότι είχε συναντήσεις με τους Πρωθυπουργούς της Ελλάδας και του Ισραήλ.

 

Το δημοσίευμα αυτό προκάλεσε τον εκνευρισμό και την αντίδραση αρκετών Ελληνοκυπρίων, ανάμεσα σε αυτούς και του Χάρη Θεχάρους, ο οποίος με tweet του ζήτησε τις απαραίτητες εξηγήσεις γράφοντας τους:

«Euronews αναφέρεστε στον Πρόεδρο Αναστασίαδη ως Ελληνοκύπριο ηγέτη; Τι προσπαθείτε να επιτύχετε; Ντροπή σας!»    

 

Όντως, μετά από το επιθετικό tweet του κ. Θεοχάρους, το Euronews ανακάλεσε διορθώνοντας την εν λόγω φράση και γράφοντας τον κ. Αναστασιάδη ως Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

 

 

Αυτό δεν ήταν το μοναδικό επίτευγμα του συμπατριώτη μας, αφού στο πρόσφατο παρελθόν το Russia Today, αναδημοσίευσε tweet του, με αφορμή την κατάριψη του ρωσικού αεροπλάνου από την Τουρκία, στο οποίο σημείωνε τις συχνές παραβιάσεις της στον εναέριο χώρο της Κύπρου αλλά και την κατοχή που υπάρχει στο νησί εδώ και 41 χρόνια.

Διεθνείς διαστάσεις πήρε το tweet Κύπριου για τις παραβιάσεις της Τουρκίας – Δημοσιεύτηκε στo RT! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 

Ο Χάρης Θεοχάρους, ανάγκασε επίσης και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Kοινοβουλίου, Μάρτιν Σούλτς να του απαντήσει στο twitter για τα 3δις που έδωσαν στην Τουρκία για το προσφυγικό.

Ο Κύπριος που ανάγκασε τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να του απαντήσει στο twitter

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top