ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

H Megabet Plus και η δράση της στο κοινωνικό σύνολο

H Megabet Plus και η δράση της στο κοινωνικό σύνολο

Η Megabet Plus εντείνει την παρουσία της στον χώρο του κυπριακού αθλητισμού και της κοινωνίας γενικότερα, μέσα από τις δραστηριότητες και τις χορηγίες της.

To τμήμα μάρκετινγκ της εταιρείας έχει πλέον ανατεθεί στον Γιώργο Χαλλουμή, ο οποίος έχει προσδώσει επιπλέον δυναμική στην εικόνα της Megabet Plus, η οποία στέκεται αρωγός σε σωματεία και αθλητές, αλλά και υποστηρικτής ιδρυμάτων και συλλόγων στα πλαίσια της κοινωνικής και πολιτιστικής της προσφοράς.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας ο κ. Χαλλουμής μας τόνισε για την κοινωνική δράση της εταιρείας: «Η Megabet Plus εκτός από πρωτοπόρος και πετυχημένη εταιρεία στον τομέα του στοιχήματος, δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε ενέργειες που βοηθούν και στηρίζουν το κοινωνικό σύνολο μέσω χορηγιών σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και άλλων εκδηλώσεων. Αυτό εξάλλου φαίνεται και από τις ενέργειες που γίνονται ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα.

«Στόχος μας είναι να περάσουμε τα σωστά μηνύματα για θέματα που αφορούν την υγεία, τον ρατσισμό, τα ναρκωτικά και τον εκφοβισμό, και γι’ αυτό τον σκοπό έχουμε εντείνει τις ενέργειες που αφορούν τα θέματα αυτά».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top