ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: «Γυναίκες και άντρες φώναζαν – Φοβήθηκα και έτρεξα στο μωρό μου» - Μαρτυρία γυναίκας που έζησε την καταδίωξη

ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: «Γυναίκες και άντρες φώναζαν – Φοβήθηκα και έτρεξα στο μωρό μου» - Μαρτυρία γυναίκας που έζησε την καταδίωξη

Χωρίς υπερβολή, στιγμές βγαλμένες από αστυνομική κινηματογραφική ταινία έζησαν οι κάτοικοι το βράδυ της Τρίτης, (2/2), στην Αγλαντζιά.

Διαβάστε σχετικά: 36χρονος ταμπουρώθηκε στο σπίτι του και αρνείται να βγει έξω! Προηγήθηκε καταδίωξη στους δρόμους της Λευκωσίας

Διαζευγμένη γυναίκα με μωρό, η οποία έζησε το βράδυ της Τρίτης, την άγρια καταδίωξη  αυτοκινήτου στην Αγλαντζιά, εναποθέτει τη δική της μαρτυρία στο ThemaOnline.

Διαβάστε το κείμενο της:  

Μια ήσυχη βραδιά, η οποία δεν προμήνυε τι θα επακολουθούσε… Σε μια κατά τα άλλα ήσυχη περιοχή γύρω στις 8:30 το βράδυ ακούγοντας σειρήνες της αστυνομίας, οι οποίες πλησίαζαν όλο και περισσότερο το σπίτι μου, στο οποίο διαμένω  μόνη με το ενός χρόνου μωρό μου. Ξαφνικά οι φάροι των περιπολικών της αστυνομίας φώτισαν την περιοχή και φωνές άρχισαν να ακούγονται από άντρες της αστυνομίας.

 Ένα όργανο έδινε στοιχεία για το που βρισκόταν καλώντας απελπισμένα ενισχύσεις… Γυναίκες και άντρες φώναζαν και ο κόσμος τρομοκρατημένος βγήκε στα μπαλκόνια μη ξέροντας τι να κάνει…  Σε χρόνο dt αυτοκίνητα της αστυνομίας κατέκλυσαν τους δρόμους και τους παράδρομους και οι ένστολοι περπατούσαν.

Όλα άρχισαν γύρω στις 20:20. Με περιπολικό δυο μέλη του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης Λευκωσίας, διενεργούσαν περιπολία,  στη λεωφόρο Αμμοχώστου,όταν εντόπισαν όχημα να κινείται ύποπτα (οδηγός και συνοδηγός, κοίταξαν περίεργα τους αστυνομικούς και επιχείρησαν αμέσως να αλλάξουν πορεία).  Τα μέλη του ΟΥΛΑΕ, αμέσως  άρχισαν να καλούν από τον ασύρματο το περιπολικό τον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο.

Αυτός αντί αυτού, έτρεξε να  φύγει, αλλάζοντας μάλιστα  πορεία κάνοντας ελιγμούς. Αρχικά κινείτο προς Παλουριώτισσα. Κάνοντας επαναστροφή ανέπτυξε ταχύτητα και κατευθύνθηκε προς Αγλαντζιά.

Και εκείνη τη στιγμή άρχισε η καταδίωξη. Ο οδηγός του ύποπτου οχήματος οδηγώντας επικίνδυνα, διέσχισε διάφορες οδούς και έφθασε στην οδό Σμύρνης.

Άφησε το αυτοκίνητο αναμμένο, τις πόρτες ανοικτές. Οδηγός και συνοδηγός κατέβηκαν και τρέχοντας μπήκαν σε ένα σπίτι. Αμέσως στην περιοχή έφθασαν και άλλα περιπολικά.Υπήρξε αναστάτωση.Το επεισόδιο έληξε γύρω στις 11 όταν τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τους δυο.

Πρόκειται για 36χρονο και 37χρονο από το Γέρι και τον Άγιο Δομέτιο. Ακολούθησε έρευνα στο ύποπτο αυτοκίνητο, όπου  εντοπίστηκε μικρή ποσότητα κάνναβης και μια σιδερογροθιά, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Η ΥΚΑΝ ανέλαβε την υπόθεση. 

 

Χρ. Τσ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top