ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κραυγή αγωνίας 57χρονης: «Θα πεθάνει ο γιος μου στις Κεντρικές Φυλακές, δεν έχω 15.000 ευρώ»

Κραυγή αγωνίας 57χρονης: «Θα πεθάνει ο γιος μου στις Κεντρικές Φυλακές, δεν έχω 15.000 ευρώ»

Κραυγή αγωνίας μέσω της ιστοσελίδας μας εκφράζει 57χρονη μάνα υπόδικου στις Κεντρικές Φυλακές.

Ο 25χρονος γιός της καταγγέλθηκε ότι εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά 16χρονη ενόσω οι γονείς της τον φιλοξενούσαν σπίτι τους, με τη δίκη να ορίζεται για τον Απρίλιο. Μέχρι τότε ο Π.Γ. θα είναι πίσω από τα σίδερα, καθώς κανείς από την οικογένειά του δεν μπορεί να καταβάλει την εγγύηση των 15.000 ευρώ.

«Είπαν ψέματα…»
«Τον έχουν βάλει στη φυλακή γιατί οι κοπέλες, η 16χρονη κόρη και η μάνα της είπαν ψέματα. Δεν έχει πειράξει την ανήλικη» μας είπε αρχικά η 57χρονη Α.

«Το εννοούσε»
Και πρόσθεσε εν μέσω λυγμών: «Την Τρίτη (02/02) ήταν στο ‘μπλοκ 5’ των Κεντρικών Φυλακών και αφού πρώτα εξετάστηκε από ψυχίατρο, τον μετέφεραν στο ‘μπλοκ 10’ για να τον βοηθήσουν. Τον επισκέφτηκα το πρωί (03/02) με τον έναν γιό μου, που έχει σύνδρομο down και επιληψία. Ήταν σε άσχημη κατάσταση και απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει. Μας προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση. Ένοιωσα ότι το εννοούσε».

«Αν αυτοκτονήσει, τι θα κάνω;»
Τα λόγια στη συνέχεια «πνίγονταν» από τον πόνο που είχε στη ψυχή της. Κλαίγοντας και με τρεμάμενη φωνή, μας είπε: «Αν αυτοκτονήσει το παιδί μου τι θα κάνω; Τους είπα να υποθηκεύσουν τα χωράφια μου στα κατεχόμενα, για να μείνει ελεύθερος μέχρι τη δίκη, αλλά μου είπαν ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό.  Τούτα έχω, δεν έχω άλλα. Τι πρέπει να κάνω; Φοβάμαι ότι θα πεθάνει το παιδί μου».

«Νοικιάζω σπίτι για τον πρώην άνδρα μου»
Η κ. Α. συνέχισε λέγοντας: «Έχω τέσσερα παιδιά. Τα δυο, που είναι αγόρια, έχουν σύνδρομο down, ενώ το ένα απ΄ αυτά έχει και επιληψία. Τα έχω μαζί μου. Είμαι άπορη. Νοικιάζω και σπίτι για τον πρώην άντρα μου από το βοήθημα που μου δίνει το κράτος. Έμενε στους δρόμους και δεν του δίνουν Ελάχιστο Εγγυημένο εισόδημα. Αποφάσισα να τον βοηθήσω και για το καλό των παιδιών μου που θέλουν να είναι καλά ο πατέρας τους».

«Κάνω έκκληση»
«Κάνω έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει για να βγει ο γιος μου από τη φυλακή μέχρι να γίνει η δίκη. Φοβάμαι ότι θα τον χάσω», μας είπε η κ. Α.

«Που πάνω σου υπάρχει ένας Θεός»
Της επισημάναμε ότι σπάνια μια γυναίκα χωρισμένη θα πρόσφερε χρήματα για τον πρώην άνδρα της, στερούμενη η ίδια. Μας απάντησε: «Γιε μου, είπα σου ότι ήθελα να τον βοηθήσω για να είναι καλύτερα τα παιδιά μου. Να νοιώθουν ότι ο πατέρας τους δεν είναι πεταμένος. Πρέπει να ξέρεις ότι που πάνω σου υπάρχει ένας Θεός. Αν δώσεις θα σου δώσει. Πρέπει να δίνουμε αγάπη».

Φάνης Μακρίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 41χρονη από Καϊμακλί: «Φιλοξένησα τον 25χρονο για 1,5 έτος, τα έφτιαξε με την 16χρονη κόρη μου και προκάλεσε τραυματισμό στον άνδρα μου»
 

ΚΑΪΜΑΚΛΙ-Αδερφή 25χρονου: «Δεν κακοποίησε σεξουαλικά τη 16χρονη, ούτε έδειξε κάτι τέτοιο η εξέταση»

ΚΑΪΜΑΚΛΙ: Ο 25χρονος καταγγέλλεται ότι εξωθούσε 16χρονη σε προώθηση ναρκωτικών!

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top