Ανησυχεί και συμβουλεύει γνωστό ραδιοφωνικό ζευγάρι «Θα θρηνήσουμε θύματα»

Ανησυχεί και συμβουλεύει γνωστό ραδιοφωνικό ζευγάρι  «Θα θρηνήσουμε θύματα»

Θέση μέσω Facebook πήρε για τους ασυνείδητους οδηγούς, ιδιαίτερα τους νεαρούς, φοιτητές και φοιτήτριες όπως αναφέρει το αγαπημένο ζευγάρι.

Ο λόγος για τoν Ρένο και την  Καλλιόπη γνωστοί από την παρουσία τους στο ραδιόφωνο, τόσο στο Super FM όσο και στον ΑΝΤ1, όπου έκαναν μια ανάρτηση στο Facebook που θα πρέπει να μας προβληματίσει όλους. 

Δείτε τι έγραψαν 

Προς αγαπημένους φοιτητές και αγαπημένες φοιτήτριες πανεπιστημίου Κύπρου!
Η λεωφόρος Αγλαντζιας δεν είναι η πίστα του Mοντε Kαρλο! Να χαρείτε! Οδηγείτε πιο αργά, ώστε να προλαβαίνεται τι γίνεται γύρω σας αλλιώς σύντομα θα θρηνήσουμε!
Αυτά!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE