ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπόθεση Πάχνας: Αρχεία πορνογραφίας με βρέφη στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του ενός γιου!

Υπόθεση Πάχνας: Αρχεία πορνογραφίας με βρέφη στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του ενός γιου!

Αποτροπιασμό προκαλούν τα τεκμήρια της Αστυνομίας σε σχέση με την υπόθεση των σεξουαλικών αδικημάτων της Πάχνας. Από τα όσα έχουν στα χεριά τους οι ανακριτές διαφαίνεται πως πίσω από την όλη υπόθεση κρύβονται διεστραμμένα μυαλά σε βαθμό που δεν θα μπορούσαν να προβλέψουν.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Οι ανακριτές της υπόθεσης βρήκαν πράματα και θάματα στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές τους ενός εκ των δυο γιων της οικογένειας, που κατηγορείται για σεξουαλικά αδικήματα σε βάρος των ανήλικων τότε συγγενικών τους προσώπων.

Συγκεκριμένα, οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, σε έρευνες που προέβησαν τόσο στην οικία της οικογένειας τα Μαντριά όσο και στην Πάχνα, εντόπισαν τρεις ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Από έρευνα που έγινε στους υπολογιστές, εντοπίστηκε και ανακτήθηκαν περισσότερα από 28 χιλιάδες αρχεία πορνογραφικού υλικού. Μάλιστα, ακόμη και οι ίδιοι οι ανακριτές δεν πίστευαν ότι θα κατέληγαν σε τέτοια ευρήματα!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, εντοπίστηκαν διάφορα αρχεία πορνογραφικού υλικού ανάμεσά τους και περίπου 200 φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας με παιδιά κάτω των 13 ετών. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως στα αρχεία αυτά βρέθηκε πορνογραφικό υλικό ακόμη και με βρέφη.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, τα περισσότερα αρχεία είχαν διαγραφεί ενώ άλλα υπήρχαν καλά κρυμμένα σε documents των τριών υπολογιστών. Από τις έρευνες της Αστυνομίας διαφαίνεται πως τα αρχεία αυτά είχαν «κατεβεί» στους υπολογιστές κατά το έτος 2004 μέχρι και λίγες ημέρες πριν από την σύλληψη του 37χρονου γιου της οικογενείας.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως την Πέμπτη (04/02) εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 37χρονο (πρώτο) γιο της οικογενείας και είναι προφυλακιστέος στις Κεντρικές Φυλακές. Ο ίδιος μάλιστα ανακρινόμενος δεν δείχνει πρόθεση να συνεργαστεί, κρατώντας το στόμα του κλειστό.

Οι έρευνες των ανακριτών αναμένεται να συνεχιστούν με καταθέσεις και από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Να σημειωθεί πως για την υπόθεση αυτή κατηγορούμενοι είναι ο 64χρονος πατέρας, ο 37χρονος γιος και η 63χρονη μητέρα, η οποία αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής. Ο μικρότερος γιος της οικογένειας καταδικαστικέ για άσεμνες πράξεις εναντίον συγγενικών του προσώπων όμως δεν του επιβλήθηκε καμία ποινή για τις πράξεις του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top