Κάποιος τους μάτιαξε - Ο τραυματισμός του Κρίστοφερ Γεωργίου (VIDEO)

Κάποιος τους μάτιαξε - Ο τραυματισμός του Κρίστοφερ Γεωργίου (VIDEO)

Μια τραυματισμός της Αναστασία Δρακά και τώρα ο τραυματισμός του Κρίστοφερ Γεωργίου στο Dansing έχει "διαλύσει" το ζευγάρι.

Τα πράγματα όμως δεν πήγαν πολύ καλά για Αναστασία και Κρίστοφερ στο 6o live. 

Και ενώ ξεκίνησαν κανονικά τη χορογραφία τους σε ρυθμούς foxtrot, με μια εντυπωσιακή αρχή στην πορεία ο ηθοποιός αναγκάστηκε να σταματήσει και να μην συνεχίσει καθόλου την ολοκλήρωση της χορογραφίας. 

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους, νόμιζε οτιο ηθοποιός έχασε τα βήματα και τότε ο Κρίστοφερ αποκάλυψε πως την περασμένη Τρίτη κατά τη διάρκεια των προβών υπέστη φλεγμονή στα γόνατα και γι' αυτό αναγκάστηκε να σταματήσει την παρουσίαση.

Παρ' όλα αυτά και οι τρεις κριτές θέλησαν να συνεχίσουν με τη βαθμολογία , λέγοντας συγχαρητήρια στο ζευγάρι για όση χορογραφία πρόλαβαν να δουν. Μάλιστα έδωσαν ψηλές βαθμολογίες, παρόλο που στο green room πήγε μόνος του ο ηθοποιός, καθώς η Αναστασία ήταν αρκετά στεναχωρημένη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE