H Ελίζαμπεθ Σπέχαρ θα αντικαταστήσει την Λίζα Μπάτενχαϊμ

H Ελίζαμπεθ Σπέχαρ θα αντικαταστήσει την Λίζα Μπάτενχαϊμ

Αλλαγή σκυτάλης προσώπων του ΟΗΕ στην Κύπρο. Φεύγει η Μπάτενχαϊμ και έρχεται η Σπέχαρ.

Καθήκοντα ειδικής αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο αναλαμβάνει η μέχρι τώρα υπεύθυνη του Τμήματος Πολιτικής και Διαμεσολάβησης στις Πολιτικές Υποθέσεις της Γραμματείας του διεθνούς οργανισμού, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, αντικαθιστώντας την Λίζα Μπάτενχαϊμ.

Η κυρία Σπέχαρ αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα γύρω στα μέσα Μαρτίου.

Η αξιωματούχος των Ηνωμένων Εθνών έχει επισκεφθεί πολλές φορές την Κύπρο και έχει συμμετάσχει σε συσκέψεις και συναντήσεις για το κυπριακό στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ουκρανικό - Ζελένσκι: «Εντός δέκα ημερών» η επισημοποίηση των εγγυήσεων ασφαλείας από τη Δύση

Ουκρανικό - Ζελένσκι: «Εντός δέκα ημερών» η επισημοποίηση των εγγυήσεων ασφαλείας από τη Δύση

Οι δυτικοί σύμμαχοι του Κιέβου σκοπεύουν να επισημοποιήσουν «εντός δέκα ημερών» τις εγγυήσεις ασφαλείας που θα παρέχουν στην Ουκρανία για να προληφθεί οποιαδήποτε νέα ρωσική επίθεση στη χώρα σε περίπτωση που υπογράψει συμφωνία ειρήνης με τη Μόσχα, δήλωσε στην Ουάσιγκτον ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι (φωτογραφία, επάνω, από το Reuters/Alexander Drago).

BEST OF TOTHEMAONLINE