H Ελίζαμπεθ Σπέχαρ θα αντικαταστήσει την Λίζα Μπάτενχαϊμ

H Ελίζαμπεθ Σπέχαρ θα αντικαταστήσει την Λίζα Μπάτενχαϊμ

Αλλαγή σκυτάλης προσώπων του ΟΗΕ στην Κύπρο. Φεύγει η Μπάτενχαϊμ και έρχεται η Σπέχαρ.

Καθήκοντα ειδικής αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο αναλαμβάνει η μέχρι τώρα υπεύθυνη του Τμήματος Πολιτικής και Διαμεσολάβησης στις Πολιτικές Υποθέσεις της Γραμματείας του διεθνούς οργανισμού, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, αντικαθιστώντας την Λίζα Μπάτενχαϊμ.

Η κυρία Σπέχαρ αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα γύρω στα μέσα Μαρτίου.

Η αξιωματούχος των Ηνωμένων Εθνών έχει επισκεφθεί πολλές φορές την Κύπρο και έχει συμμετάσχει σε συσκέψεις και συναντήσεις για το κυπριακό στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κινητικότητα χωρίς αυταπάτες και το στοίχημα της πενταμερούς του Φεβρουαρίου

Κυπριακό: Κινητικότητα χωρίς αυταπάτες και το στοίχημα της πενταμερούς του Φεβρουαρίου

Η επανεμφάνιση κινητικότητας στο Κυπριακό, έπειτα από επτά χρόνια παρατεταμένης στασιμότητας, δεν συνοδεύεται από θριαμβολογίες ούτε από υψηλές προσδοκίες. Οι δηλώσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτυπώνουν μια προσεκτικά σχεδιασμένη προσπάθεια επαναφοράς της διαδικασίας, με σαφή επίγνωση των ορίων και των κινδύνων που τη συνοδεύουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE