ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Περβόλια: ‘Έκλεψαν boiler από την κατασκήνωση της ΕΔΟΝ – Τι θα το έκαναν και πώς έγινε η σύλληψη

Περβόλια: ‘Έκλεψαν boiler από την κατασκήνωση της ΕΔΟΝ – Τι θα το έκαναν και πώς έγινε η σύλληψη

Υπόθεση κλοπής boiler από τον κατασκηνωτικό χώρο της ΕΔΟΝ στα Περβόλια εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου για την οποία έχουν συλληφθεί δύο νεαρά άτομα ηλικίας 27 και 28 χρόνων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις δέκα χθες το βράδυ λήφθηκε πληροφορία από πολίτη στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου ότι στη περιοχή Πύργος της Ρήγαινας στα Περβόλια, άγνωστα πρόσωπα έσπαζαν αντικείμενα.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου μετέβησαν στη περιοχή όπου εντόπισαν τρία άτομα τα οποία μόλις αντιλήφθηκαν την Αστυνομία διέφυγαν με το αυτοκίνητο τους προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στη σκηνή η Αστυνομία εντόπισε ένα boiler το οποίο οι νεαροί έσπαζαν προκειμένου να αφαιρέσουν το χαλκό για να τον πουλήσουν.

Η Αστυνομία κατάφερε να ανακόψει την πορεία του οχήματος. Οπως διαπιστώθηκε, επρόκειτο για μία κοπέλα 27 χρόνων από τη Λάρνακα, ένα νεαρό 28 χρόνων από τα Περβόλια και έναν ανήλικο 15 χρόνων από τη Λάρνακα.

Σε έρευνα της Αστυνομίας στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία. Οι δύο νεαροί συνελήφθηκαν και μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου όπου η 27χρονη σε θεληματική κατάθεση παραδέχθηκε ενοχή για την κατοχή των διαρρηκτικών εργαλείων.

Ωστόσο ενώ αρχικά αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση με το boiler τελικά παραδέχθηκε ότι με τον 28χρονο και τον 15χρονο το έκλεψαν από τον κατασκηνωτικό χώρο της ΕΔΟΝ στα Περβόλια.

Η 27χρονη συνελήφθηκε για το αυτόφωρο αδίκημα της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και για την κλοπή του boiler.

Ο 28χρονος συνελήφθηκε για την κλοπή του boiler καθώς και για σειρά ενταλμάτων για πληρωμή προστίμων που εκκρεμούσαν εναντίον του.

Αναμένεται ότι εντός της ημέρας θα ξεκαθαρίσει κατά πόσον θα παρουσιαστούν ενώπιον του επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους ή εάν θα κατηγορηθούν γραπτώς και θα αφεθούν ελεύθεροι.

ΚΥΠΕ

 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top