Θετικά βλέπει το ΕΥΡΩΚΟ το νομοσχέδιο για κρατική εταιρεία αεροναυτιλίας

Θετικά βλέπει το ΕΥΡΩΚΟ το νομοσχέδιο για κρατική εταιρεία αεροναυτιλίας

Θετικά αντιμετωπίζει το ΕΥΡΩΚΟ το νομοσχέδιο για τη δημιουργία της κρατικής εταιρείας αεροναυτιλίας, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος του κόμματος Δημήτρης Συλλούρης.

Ο κ. Συλλούρης συναντήθηκε σήμερα με τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Μάριο Δημητριάδη, ο οποίος ενημέρωσε την ηγεσία του ΕΥΡΩΚΟ σε ό,τι αφορά το εν λόγω νομοσχέδιο και τις προτεινόμενες αλλαγές όσον αφορά τον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας.

«Εμείς εντάσσουμε αυτές τις αλλαγές στη γενικότερη προσέγγιση μας για τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν για να λειτουργήσουν τα πράγματα καλύτερα στην Κύπρο», δήλωσε μετά τη συνάντηση ο Δημήτρης Συλλούρης.

Και εξήγησε πως ως εκ τούτου το ΕΥΡΩΚΟ βλέπει αυτή την προσέγγιση πάρα πολύ θετικά.

Από την πλευρά του, ο Υπουργός Μεταφορών ευχαρίστησε το ΕΥΡΩΚΟ και τον Πρόεδρο του για την ευκαιρία που του έδωσαν, όπως είπε, να ενημερώσει αναφορικά με το νομοσχέδιο που αφορά τη δημιουργία της κρατικής εταιρείας αεροναυτιλίας.

Πρόκειται για μια σημαντική μεταρρύθμιση, τόνισε ο Υπουργός Μεταφορών, σημειώνοντας ότι θα πρέπει να προχωρήσει όσο το δυνατό πιο γρήγορα.

«Είμαστε ήδη πίσω σε ό,τι αφορά το θέμα των καθυστερήσεων και πρέπει να κάνουμε αυτή τη μεταρρύθμιση για να μπορέσουμε να λύσουμε ένα διαχρονικό πρόβλημα» εξήγησε.

Δήλωσε επίσης ότι το Υπουργείο βρίσκεται πάντα στη διάθεση των κομμάτων και μετά που θα κατατεθεί το νομοσχέδιο για τις οποιεσδήποτε διευκρινήσεις ενδεχομένως να χρειαστούν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Νέο κύμα εκτεταμένων βομβαρδισμών στο Ιράν από το Ισραήλ - Απογείωση δύο F-16 από τη βάση Ανδρέας Παπανδρέου

LIVE: Νέο κύμα εκτεταμένων βομβαρδισμών στο Ιράν από το Ισραήλ - Απογείωση δύο F-16 από τη βάση Ανδρέας Παπανδρέου

Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν: Τέρμα τα αντίποινα, αρχίζει ολοκληρωτικός πόλεμος. Το Ιράν διαμηνύει ότι τα Στενά του Ορμούζ βρίσκονται υπό τον έλεγχό του. Νωρίτερα, το Reuters μετέδωσε ότι το Ιράν τοποθέτησε 12 νάρκες στα Στενά, κάτι που αμφισβήτησε ο Τραμπ. Το Συμβούλιο Ασφαλείας ενέκρινε ψήφισμα των κρατών του Κόλπου κατά του Ιράν. Μαζική επίθεση με 100 ρουκέτες από τη Χεζμπολάχ στον Λίβανο προς το Ισραήλ, ηχούν σειρήνες στο Μπαχρέιν. Όλες οι εξελίξεις άμεσα και έγκυρα από το ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE