ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θετικά βλέπει το ΕΥΡΩΚΟ το νομοσχέδιο για κρατική εταιρεία αεροναυτιλίας

Θετικά βλέπει το ΕΥΡΩΚΟ το νομοσχέδιο για κρατική εταιρεία αεροναυτιλίας

Θετικά αντιμετωπίζει το ΕΥΡΩΚΟ το νομοσχέδιο για τη δημιουργία της κρατικής εταιρείας αεροναυτιλίας, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος του κόμματος Δημήτρης Συλλούρης.

Ο κ. Συλλούρης συναντήθηκε σήμερα με τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Μάριο Δημητριάδη, ο οποίος ενημέρωσε την ηγεσία του ΕΥΡΩΚΟ σε ό,τι αφορά το εν λόγω νομοσχέδιο και τις προτεινόμενες αλλαγές όσον αφορά τον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας.

«Εμείς εντάσσουμε αυτές τις αλλαγές στη γενικότερη προσέγγιση μας για τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν για να λειτουργήσουν τα πράγματα καλύτερα στην Κύπρο», δήλωσε μετά τη συνάντηση ο Δημήτρης Συλλούρης.

Και εξήγησε πως ως εκ τούτου το ΕΥΡΩΚΟ βλέπει αυτή την προσέγγιση πάρα πολύ θετικά.

Από την πλευρά του, ο Υπουργός Μεταφορών ευχαρίστησε το ΕΥΡΩΚΟ και τον Πρόεδρο του για την ευκαιρία που του έδωσαν, όπως είπε, να ενημερώσει αναφορικά με το νομοσχέδιο που αφορά τη δημιουργία της κρατικής εταιρείας αεροναυτιλίας.

Πρόκειται για μια σημαντική μεταρρύθμιση, τόνισε ο Υπουργός Μεταφορών, σημειώνοντας ότι θα πρέπει να προχωρήσει όσο το δυνατό πιο γρήγορα.

«Είμαστε ήδη πίσω σε ό,τι αφορά το θέμα των καθυστερήσεων και πρέπει να κάνουμε αυτή τη μεταρρύθμιση για να μπορέσουμε να λύσουμε ένα διαχρονικό πρόβλημα» εξήγησε.

Δήλωσε επίσης ότι το Υπουργείο βρίσκεται πάντα στη διάθεση των κομμάτων και μετά που θα κατατεθεί το νομοσχέδιο για τις οποιεσδήποτε διευκρινήσεις ενδεχομένως να χρειαστούν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Βγαίνει μπροστά ο Ζαννέττου μέσω των δικηγόρων του: «Πρόθεση η άμεση εκδίκαση της υπόθεσης»

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

«Φωτοβολταϊκά για Όλους»: Συμβουλές στους καταναλωτές που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν προέγκριση

Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένεια που έχασε τον ένα γονέα - Χρειάζονται βοήθεια μέχρι να σταθούν στα πόδια τους



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top