ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλησιάζει χαμηλό βαρομετρικό στην Κύπρο! Χαλά ο καιρός

Πλησιάζει χαμηλό βαρομετρικό στην Κύπρο! Χαλά ο καιρός

Η σχετικά θερμή αέρια μάζα για την εποχή και η αραιή σκόνη που επηρεάζουν την περιοχή, υποχωρούν σταδιακά από το Σάββατο. Από την Κυριακή θα επηρεάσει την περιοχή βαρομετρικό χαμηλό με βροχές και καταιγίδες.

Απόψε, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα δυτικά και βόρεια παράλια μέχρι νοτιοανατολικοί, γενικά ασθενείς 3 μποφόρ και τοπικά στα δυτικά, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό και τα ψηλότερα ορεινά, στους 13 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια.

Αύριο, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος αλλά τοπικά το απόγευμα, κυρίως στα δυτικά, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν από το μεσημέρι και μετά, νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα νότια και δυτικά παράλια, παροδικά μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά μέχρι λίγο ταραγμένη, για να καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα δυτικά και νότια παράλια το απόγευμα, ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 22 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος όμως τοπικά, ιδιαίτερα στα δυτικά, θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες, κυρίως χαμηλές, νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, γενικά μέτριοι 4 μποφόρ, και στα προσήνεμα παράλια, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ταραγμένη και ταραγμένη μέχρι κυματώδης στα δυτικά και βόρεια παράλια.

Tο Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά από το βράδυ θα παρατηρηθούν αυξημένες νεφώσεις.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Το βράδυ ενδέχεται να σημειωθεί χιονόνερο ή χιόνι στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους.

Τη Δευτέρα παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, ή και καταιγίδα, κυρίως στο εσωτερικό, τα ορεινά και τα ανατολικά.

Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακή αισθητή πτώση το Σάββατο και την Κυριακή, ενώ τη Δευτέρα δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top