ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλάει και πάλι ο καιρός – Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Χαλάει και πάλι ο καιρός – Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Η σχετικά θερμή αέρια μάζα για την εποχή που επηρεάζει την περιοχή, υποχωρεί σταδιακά από το Σάββατο.

Από την Κυριακή θα επηρεάσει την περιοχή βαρομετρικό χαμηλό. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη, που δυνατό κατά διαστήματα την Παρασκευή οι συγκεντρώσεις της να είναι αυξημένες.

Την Παρασκευή (19/02) ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ωστόσο από το μεσημέρι και μετά, κυρίως στα δυτικά, βόρεια και στα ορεινά, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν από το μεσημέρι και μετά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 22 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι σε αρκετές περιοχές κυρίως αίθριος, όμως τοπικά και κυρίως στα δυτικά θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι, 4 Μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι ταραγμένη στα νότια και ανατολικά παράλια, αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 13 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 14 στα υπόλοιπα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο (20/02) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Την Κυριακή (21/02) ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Το βράδυ ενδέχεται να σημειωθεί χιονόνερο ή χιόνι στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους.

 

Τη Δευτέρα παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, ή και καταιγίδα, κυρίως στο εσωτερικό, στα ορεινά και στα ανατολικά, αλλά από το μεσημέρι και μετά αναμένεται σταδιακή βελτίωση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση το Σάββατο, αισθητή πτώση την Κυριακή και μικρή άνοδο τη Δευτέρα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top