ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΣΑΠΑ: Καταθέτει ένας από τους πιο βασικούς ανακριτές της υπόθεσης

ΣΑΠΑ: Καταθέτει ένας από τους πιο βασικούς ανακριτές της υπόθεσης

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο αναμένεται να προσαχθούν την Παρασκευή (19/02) εκ νέου οι 5 κατηγορούμενοι για την υπόθεση ΣΑΠΑ.

Σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, στην σημερινή δικάσιμο αναμένεται να παρουσιαστεί για κατάθεση ως μάρτυρας κατηγορίας το μέλος της ανακριτικής ομάδας λοχίας Γιάννος Κωνσταντίνου από τους βασικούς ανακριτές στην υπόθεση ΣΑΠΑ  .

Στην προηγούμενη δικάσιμο ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Κώστα Λιασίδη, λογιστή που εργάζεται στο Δ. Πάφου από το 2012 και ανάμεσα στα καθήκοντα που εκτελεί είναι η προετοιμασία μισθολογίου των υπαλλήλων του Δήμου, του Σωτήρη Ζίγκα, που εργάζεται στο κτηματολόγιο και της Ιωάννας Παυλίδου πρωτοκολλητή του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου .

Επίσης στην τελευταία δικάσιμο παρουσιάστηκαν τα παραδεκτά γεγονότα.

Οι πέντε κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για δεκασμό δημόσιου λειτουργού, συναλλαγές με αντιπροσώπους, οι οποίες υποδηλώνουν διαφθορά, αθέμιτη κτήση περιουσιακού οφέλους από λειτουργούς και αξιωματούχους του δημοσίου και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Η κατηγορούσα αρχή εκπροσωπείται από τους Α’ Δικηγόρο της Δημοκρατίας Νίνο Κέκκο και τον Δικηγόρο της Δημοκρατίας Ανδρέα Χατζηκύρου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top