ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δικαιώθηκε ο Οθέλλος Αθηένου στην υπόθεση του Bingo

Δικαιώθηκε ο Οθέλλος Αθηένου στην υπόθεση του Bingo

Δικαιώθηκε ο Οθέλλος Αθηένου στην υπόθεση που αφορούσε την κατάσχεση περιουσιακών του στοιχείου στο πλαίσιο έρευνας του ΟΠΕ Λάρνακας.

Στις 5 Φεβρουαρίου μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας έκαναν έρευνα στο υποστατικό και προχώρησαν σε κατάσχεση περιουσιακών του στοιχείων.

Ωστόσο, μετά από απόφαση του Ανωτάτου τη Δευτέρα (22/02) αναστάληκε οτιδήποτε είχε εκτελεστεί δυνάμει του εντάλματος έρευνας εναντίον του οικήματος Bingo Οθέλλου Αθηένου στο Δρόμο Λάρνακας-Δεκέλειας (πρώην υποστατικό Bingo ΑΕΚ). Πιο συγκεκριμένα, εκδόθηκε αίτημα Certiorari προς ακύρωση του διατάγματος του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για την έρευνα που είχε γίνει στις 5 Φεβρουαρίου στο οίκημα του σωματείου.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από καταχώρηση αίτησης για άδεια έκδοσης προνομιακού εντάλματος Certiorari ώστε να ακυρωθεί ένταλμα έρευνας το οποίο εκδόθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας για το υποστατικό  με την ονομασία Bingo ΑΕΚ και κατόπιν ακροαματικής διαδικασίας της αίτησης, το Ανώτατο ανέστειλε οτιδήποτε έχει εκτελεστεί δυνάμει εντάλματος έρευνας, ενώ ανέστειλε και την ισχύ του ίδιου εντάλματος έρευνας στα υποστατικά του bingo του Οθέλλου Αθηένου (πρώην υποστατικά Bingo ΑΕΚ).

Την υπόθεση του Οθέλλου ανέλαβε το δικηγορικό γραφείο «Δημητρίου&Δημητρίου ΔΕΠΕ», ενώ την χειρίστηκαν οι Αντώνης Δημητρίου και Χριστίνα Χριστοφή.

Θυμίζουμε ότι στέλεχος της διοίκησης του Οθέλλου είχε επικοινωνήσει με την ιστοσελίδα μας, ToThemaOnline και σχολιάζοντας το διάταγμα που είχε εκτελεστεί σε βάρος του σωματείου του, είχε κάνει λόγο για απαράδεκτη ενέργεια από την Αστυνομία.

«Η πράξη αυτή ισοδυναμεί με την οικονομική καταστροφή του αθλητικού μας σωματείου» είχε τονίσει χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστολή Οθέλλου Αθ. σε Ιωνά και Γ. Εισαγγελέα - Καταγγέλλει δημόσια την Πολιτεία!

ΟΘΕΛΛΟΣ ΑΘΗΑΙΝΟΥ: «Θέλουν να μας εξοντώσουν οικονομικά - Απαράδεκτη η Αστυνομία»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top