ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Επεισοδιακή νύχτα σε νυχτερινό κέντρο - «Έπεσαν» πυροβολισμοί και ξύλο

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Επεισοδιακή νύχτα σε νυχτερινό κέντρο -  «Έπεσαν» πυροβολισμοί και ξύλο

Τα δύο θανατηφόρα δυστυχήματα με τρία θύματα σε ένα 24ωρο, αλλά και τον καβγά που ξέσπασε την Κυριακή (28/02) σε κλαμπ κυριαρχούν στον τ/κ Τύπο τη Δευτέρα (29/02).

Αναφορά γίνεται επίσης και στην συμφωνία για το νερό από την Τουρκία που θα υπογραφεί στις 2 Μαρτίου. Επίσης, αλλά θέματα που αναφέρονται είναι οι δηλώσεις Τσαβούσογλου στον κυριακάτικο Φιλελεύθερο, το σχόλια επ' αυτών από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, οι δηλώσεις Ακιντζί για εκσκαφές για αγνοούμενους και στην Άσσια κ.ά.

Η “Αφρίκα” (Αφρική) με τίτλο “Το παλούκι του νερού” αναφέρεται στη συμφωνία για το νερό από την Τουρκία που θα υπογραφεί και ιδιαίτερα στην παράγραφο 8, όπου φαίνεται ξεκάθαρα, όπως γράφει, πως για το πόσιμο, το αρδευτικό, τα λύματα, τα όμβρια ύδατα και το νερό για τη γεωργία προνομιακό έλεγχο θα έχει η ιδιωτική εταιρεία που θα αναλάβει την διαχείριση. Αλλού γράφει ότι ο Τ/κ ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί σε ανακοίνωσή του για το θέμα των αγνοουμένων ανέφερε ότι θα γίνουν εκσκαφές και στην Άσσια. Σε άλλο θέμα γράφει ότι φέτος η εκδήλωση για μια αποστρατικοποιημένη Κύπρο έγινε δικοινοτική και στις δύο πλευρές.

Η “Χαλκίν Σεσί” (Φωνή του λαού) με τίτλο “Μαύρη Κυριακή” αναφέρεται σε δύο θανατηφόρα δυστυχήματα χθες που στοίχισαν τη ζωή σε τρία πρόσωπα, εκ των οποίων οι δύο φοιτητές που επέβαιναν σε αυτοκίνητο ενοικίασης και ένας 63χρονος άνδρας που σκοτώθηκε την ημέρα των γενεθλίων του. Αλλού γράφει ότι η υπογραφή της συμφωνίας για το νερό θα γίνει την Τετάρτη στην Άγκυρα. Σε άλλο θέμα αναφέρεται στη συνέντευξη του Τούρκου ΥΠΕΞ στον ε/κ Τύπο και προτάσσει την αναφορά του πως πρέπει να ληφθούν υπόψη και οι ανησυχίες των Ε/κ (στα θέματα ασφάλειας).

Η “Χαβαντίς” (Είδηση) με τίτλο “Οδυνηρή Κυριακή” αναφέρεται επίσης στους τρεις θανάτους σε δύο θανατηφόρα. Σε άλλο θέμα προβάλλει δηλώσεις του προέδρου του ΡΤΚ στην εφημερίδα για τη συμφωνία για το νερό, ο οποίος σημείωσε πως για χρόνια το νερό του “λαού” τύγχανε κλοπής, αναφερόμενος στα υπόγεια νερά και απαντά στα σχόλια περί “διαχείριση ενσωμάτωσης (στην Τουρκία) του νερού”. Αλλού γράφει ότι η “αστυνομία” Κερύνειας ερευνά έναν έναν τους φακέλους της ιδιωτικής κλινικής όπου γίνονταν παράνομες εκτρώσεις και θα προσπαθήσει μέσω των εξετάσεων DNA να βρει τις μητέρες των εμβρύων.

Η “Κίπρις” (Κύπρος) με τίτλο “Νεαροί Αζέροι θύματα της ασφάλτου” αναφέρεται στα δύο θανατηφόρα δυστυχήματα χθες και γράφει ότι οι δύο νεαροί φοιτητές που σκοτώθηκαν με το αυτοκίνητο ενοικίασης εντός της Λευκωσίας, ήταν από το Αζερμπαϊτζάν. Στο ίδιο αυτοκίνητο επέβαιναν άλλοι τρεις νεαροί, οι δύο τραυματίστηκαν ελαφρά και ο ένας σοβαρά. Αλλού γράφει ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης σχολίασε τη συνέντευξη Τσαβούσουλου μετά την συμμετοχή του στο μνημόσυνο Γρηγόρη Αυξεντίου και προτάσσει την αναφορά του πως η Τουρκία μπορεί να συμβάλει στη λύση και αυτό θα γίνει στο τραπέζι των συνομιλιών. Σε άλλο θέμα αναφέρεται στη δήλωση του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν ότι δεν σέβεται την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου για αποφυλάκιση των δημοσιογράφων Ντιουντάρ και Γκιουλ.

Η “Γενί Ντουζέν” (Νέα τάξη) με τίτλο “Ο πυροβολισμός στον αέρα δεν σταμάτησε τη συμπλοκή” αναφέρεται στον καβγά που ξέσπασε χθες σε ένα κλαμπ, όταν αρνήθηκαν την είσοδο σε ένα πρόσωπο που έβγαλε αεροβόλο πιστόλι και πυροβόλησε στον αέρα. Ακολούθησε ξύλο και συμπλοκή με τους άνδρες ασφαλείας του μαγαζιού, ενώ συνελήφθησαν 8 πρόσωπα και αναζητούνται άλλα δύο, ένας εκ των οποίων είναι ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου. Αλλού γράφει ότι ο πρόεδρος του ΚΕΕ, Χουσείν Οζγκιουργκιούν σε δηλώσεις του στην εφημερίδα μετά την κρίση που ξέσπασε για το νερό δήλωσε πως “είτε θα κάνουν τη δουλειά, είτε θα φύγουν” εννοώντας πως τα δύο μεγάλα κόμματα θα πρέπει να εφαρμόσουν το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων. Σε άλλο θέμα αναφέρει ότι ο “πρωθυπουργός” Καλιοντζού μεταβαίνει στην Άγκυρα με πρόσκληση του Αχμέτ Νταβούτογλου στις 2 Μαρτίου για να υπογράψει τη συμφωνία για το νερό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή - Για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή - Για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top