ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντιδράσεων συνέχεια... για μείωση της στρατιωτικής θητείας και τον επαγγελματικό στρατό

Αντιδράσεων συνέχεια... για μείωση της στρατιωτικής θητείας και τον επαγγελματικό στρατό

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις μετά από την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για μείωση της

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Νίκος Τορναρίτης, αναφέρθηκε την Κυριακή, (28/2) στις «μεμψιμοιρίες» από λεγόμενους ειδικούς για την  απόφαση της κυβέρνησης για μείωση της στρατιωτικής θητείας», για να σημειώσει πως «κάθε φορά που συντελείται ένα μεταρρυθμιστικό έργο ή λαμβάνεται μια απόφαση η οποία υπηρετεί τους πολίτες πάντοτε υπάρχουν οι λεγόμενοι ειδικοί που θέλουν να την καταστρέψουν.

ΔΗΚΟ

Ο Γενικός Γραμματέας του ΔΗΚΟ, Μαρίνος Μουσιούττας, χαιρέτισε την ανακοίνωση για μείωση τη θητεία, για  να προσθέσει ωστόσο ότι «από την άλλη όμως όταν βγαίνουν τέτοια θέματα στην επικαιρότητα, θα πρέπει να τυγχάνουν της αναγκαίας επεξεργασίας  από τους ενδιαφερόμενους και εννοώ το στρατό». «Μακάρι να φτάσει η ώρα που να μη χρειάζεται να υπηρετεί κανένας στρατός στην Κύπρο, κατέληξε.

ΕΔΕΚ

Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας, (29.2) στο κρατικό ραδιόφωνο αναφερόμενος στην απόφαση της κυβέρνησης για μείωση της στρατιωτικής θητείας, ο κύριος Σιζόπουλος έκανε λόγο για προεκλογικό πυροτέχνημα.
Είπε ότι η κυβέρνηση ενώ πριν από δύο μήνες υποστήριζε ότι δεν υπάρχουν χρήματα για την πρόσληψη αστυνομικών, ξαφνικά βρήκε 33 εκατομμύρια ευρώ για να προσλάβει οπλίτες. Έχουμε είπε, μα κυβέρνηση της προχειρότητας και της προεκλογικής σκοπιμότητας.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΔΕΚ Κωστής Ευσταθίου, είπε την Κυριακή, πως η απαξίωση της άμυνας συνεχίζει και χαρακτήρισε την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου ως «προδιαγεγραμμένη  πορεία».

«Αυτό το οποίο θα έπρεπε να προηγηθεί ήταν η μελέτη και όχι η κατάργηση και ειλικρινά αυτό το οποίο ενοχλεί είναι η ιδιοτέλεια σε αυτό τον τρόπο, κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπ.Οικονομικών: Εντός των ορίων το κόστος για τον επαγγελματικό στρατό 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top