ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

24ωρη εξυπηρέτηση από την Ελληνική Τράπεζα με το πάτημα ενός κουμπιού!

24ωρη εξυπηρέτηση από την Ελληνική Τράπεζα με το πάτημα ενός κουμπιού!

Η νέα εφαρμογή της Hellenic Bank δίνει στους πελάτες της τράπεζας τη δυνατότητα να κάνουν εύκολα και γρήγορα τις συναλλαγές τους από το κινητό τους

Ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην τραπεζική του μέλλοντος κάνει η Ελληνική Τράπεζα, προσφέροντας στους πελάτες της μια πιο απλή, έξυπνη και πρακτική τραπεζική εμπειρία. Πρόκειται για τη νέα της εφαρμογή Hellenic Bank, η οποία προσφέρει στους πελάτες της, τη δυνατότητα να εξυπηρετούν τις ανάγκες τους 24 ώρες το 24ωρο, όπου κι’ αν βρίσκονται.

Η ψηφιακή τραπεζική και η επικέντρωση στις εφαρμογές του μέλλοντος, κατατάσσονται ψηλά στις στρατηγικές προτεραιότητες της Ελληνικής Τράπεζας. Στόχος η παροχή ποιοτικών και καινοτόμων λύσεων στις συναλλαγές.


Mε τη νέα εφαρμογή, o κάθε χρήστης θα μπορεί, ανάμεσα σε άλλα, να οργανώσει τους λογαριασμούς του όπως θέλει και να προβαίνει σε πληρωμές και μεταφορές χρημάτων γρήγορα και εύκολα. Μέσω της λειτουργίας «εξοδόμετρο», ο χρήστης μπορεί, επίσης, να έχει ανά πάσα στιγμή εικόνα των υπολοίπων του και να εντοπίζει την πλησιέστερη Αυτόματη Ταμειακή Μηχανή από το σημείο όπου βρίσκεται. H αποστολή χρημάτων σε προκαθορισμένους αποδέκτες θα μπορεί να πραγματοποιείται σε λιγότερο από ένα λεπτό. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στα App Store και Google Play.

Το Hellenic Bank Mobile App, αποτελεί την αρχή του εγχειρήματος της Ελληνικής Τράπεζας να αξιοποιήσει την τεχνολογία και να παρέχει στους πελάτες της μια συνεχώς αναβαθμισμένη τραπεζική εμπειρία. Στους σχεδιασμούς της Τράπεζας, συγκαταλέγεται η δημιουργία ψηφιακών διαδικασιών για τις περισσότερες υπηρεσίες και προϊόντα της. Ο Όμιλος θα συνεχίσει να επενδύει αδιάλειπτα στην τεχνολογική και ψηφιακή του αναβάθμιση, με στόχο να παρέχει στους πελάτες του απλές και εύχρηστες ψηφιακές δυνατότητες.
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top