Κύπρια πρωταγωνίστρια έκοψε τα μαλλιά της για τις ανάγκες ενός ρόλου!

Κύπρια πρωταγωνίστρια έκοψε τα μαλλιά της για τις ανάγκες ενός ρόλου!

Πλέον κυκλοφορεί με ένα κοντό καρέ και αφέλειες...

Η Κρίστη Παπαδοπούλου αρέσκεται στις αλλαγές στα μαλλιά της. Την έχουμε δει να αποχωρίζεται με μεγάλη ευκολία την πλούσια της χαίτη, αλλά και να βάφει συνεχώς άλλο χρώμα τα μαλλιά της. 

Την Τετάρτη το απόγευμα ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία από την επίσκεψή της στο κομμωτήριο, όπου έκοψε τα μαλλιά της κοντό καρέ με αφέλειες.

Όπως έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας «Καλό μήνα με επικίνδυνα παιχνίδια !!!!! Σας παρουσιάζω την Γκιτλ Μόσκα!!! Και σας περιμένουμε... Στην παράσταση μας ..».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE