ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: 19χρονη κατακρεούργησε με 140 μαχαιριές την αδελφή της

Φρίκη: 19χρονη κατακρεούργησε με 140 μαχαιριές την αδελφή της

Άλλη μια υπόθεση φρίκης μας έρχεται από τη Ρωσία. Αυτή τη φορά, στα μίντια «πρωταγωνιστεί» ο τραγικός θάνατος μιας νεαρής κοπέλας την οποία φέρεται να κατακρεούργησε με 140 μαχαιριές, η ίδια της η αδελφή!

Θύμα είναι το 17χρονο μοντέλο Stefania Dubrovina, το άψυχο σώμα της οποία βρέθηκε στο διαμέρισμα ενός 42χρονου άντρα, στην Αγία Πετρούπολη. Οι λεπτομέρειες μάλιστα για την κατάσταση στην οποία οι αρχές εντόπισαν τη σορό, σοκάρουν περαιτέρω: σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο δράστης είχε αφαιρέσει τα μάτια και είχε κόψει τα αυτιά και το σώμα της έφερε 140 μαχαιριές…

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, που επικαλείται η τοπική εφημερίδα Komsomolskaya Pravda, τα δυο κορίτσια διασκέδαζαν στο διαμέρισμα ενός μεγαλύτερου άντρα και κάποια στιγμή αφού ξέμειναν από αλκοόλ, ο τελευταίος βρήκε από το σπίτι προκειμένου να φέρει προμήθειες. Τότε, εικάζεται, ότι η 19χρονη-βρισκόμενη υπό την επήρεια ουσιών -επιτέθηκε στην μικρότερη αδελφή της με βίαιο τρόπο. Πληροφορίες θέλουν την 19χρονη, να ζήλευε παθολογικά την άτυχη 17χρονη η οποία ήταν γνωστό μοντέλο στην Α. Πετρούπολη.

«Ξέρω την Stefania πάνω από δυο χρόνια. Ήταν μοντέλο και ένα ελκυστικό μοντέλο που λάμβανε μέρος στα σόου μου», είπε ο 43χρονος Stas Baretsky, από το χώρο της μόδας, στην εφημερίδα.

Η Elizaveta, κρατείται από τις αρχές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top