ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αριστίνδην της Συμμαχίας Πολιτών ο Δρ.Λουκάς Αριστοδήμου

Αριστίνδην της Συμμαχίας Πολιτών ο Δρ.Λουκάς Αριστοδήμου

Στο πλευρό της Συμμαχίας Πολιτών για την επαρχία Λευκωσίας ο Δρ. Λουκάς Αριστοδήμου,

Ο Δρ. Λουκάς Αριστοδήμου Πρόεδρος της Παγκύπριας Ένωσης Καταναλωτών είναι το πρόσωπο που επέλεξε η Συμμαχία Πολιτών για να καταλυθεί ως αριστίνδην στην επερχόμενες βουλευτικές εκλογές του 2016.

Ο κ. Αριστοδήμου, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αναφέρει τους λόγους ο οποίος αποφάσισε να αποδεχθεί την νέα πρόκληση, αναφέροντας πως η μονή του ιδεολογία είναι ο άνθρωπος και η κοινωνία.

Συγκεκριμένα έγγραψε

«Αγαπητές και αγαπητοί συμπολίτες καταναλωτές,

Μετά από σοβαρό προβληματισμό και τις παροτρύνσεις φίλων και συνεργατών, αποφάσισα να υποβάλω υποψηφιότητα με τη Συμμαχία Πολιτών στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές του Μάη. Σκοπός μου είναι να μπορέσω αυτά που προσφέρω ανιδιοτελώς για πολλά χρόνια, μεταξύ των οποίων και την πείρα μου από τη συμμετοχή μου στις συνεδρίες των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών, να τα κάνω πιο ουσιαστικά και πιο αποτελεσματικά για τους πολίτες και την κοινωνία μας.

Η πρόσφατη αύξηση, από τα δύο μεγαλύτερα κόμματα, του εκλογικού μέτρου στο 3,6% και η μη εφαρμογή της οριζόντιας ψηφοφορίας καθιστούν αδύνατη μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα, ως εκπρόσωπος των καταναλωτών.

Ως εκ τούτου η μόνη εφικτή οδός για διεκδίκηση είναι σε συνεργασία με μια πολιτική δύναμη. Την ευκαιρία και τη δυνατότητα αυτή μου πρόσφερε το κίνημα της Συμμαχίας Πολιτών.

Επιθυμώ να εκφράσω τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μου προς το Κίνημα της Συμμαχίας Πολιτών, που, αναγνωρίζοντας και εκτιμώντας τη δράση μου στα κοινά και την προσφορά μου προς τους καταναλωτές και την κοινωνία, με προσκάλεσε να συμμετάσχω, χωρίς κανένα όρο, στο ψηφοδέλτιο της Λευκωσίας ως μια ανεξάρτητη προσωπικότητα.

Μόνη ιδεολογία μου είναι ο άνθρωπος, η κοινωνία και η πατρίδα και στόχος μου η επίτευξη μιας καλύτερης ποιότητας ζωής σε μας και τα παιδιά μας.

Με αποφασιστικότητα, ευθύτητα και ειλικρίνεια δεν διστάζω προκειμένου να υπερασπιστώ τους πολίτες, τον αδικημένο και αυτόν που έχει ανάγκη, να τα βάλω με το άδικο και διεφθαρμένο πολιτικοοικονομικό σύστημα και το κράτος της απάτης και της εκμετάλλευσης του μόχθου του πολίτη-καταναλωτή, το κατεστημένο κράτος που μας ντρόπιασε και μας οδήγησε στην φτώχια και την απαξίωση.

Διαπιστώνω πως τις αρχές αυτές ασπάζεται και η Συμμαχία Πολιτών, με την οποία μοιράζομαι κοινές θέσεις τόσο στο Κυπριακό όσο και στα κοινωνικό-οικονομικά ζητήματα που απασχολούν τον τόπο και το λαό μας. Ασπάζομαι την ιδεολογία της διεκδικητικότητας που χαρακτηρίζει τη Συμμαχία Πολιτών, γιατί με διεκδικητικότητα κι εγώ αγωνίζομαι για τον άνθρωπο. Έτσι, από κοινού με τη Συμμαχία Πολιτών θα δώσουμε τη μάχη των Βουλευτικών εκλογών τον ερχόμενο Μάη.

Είμαι σίγουρος ότι οι πολίτες δεν θα συμβιβαστούν με το κατεστημένο, θα κάνουν τη δική τους υπέρβαση για να φέρουμε την ανατροπή και την ελπίδα στον τόπο μας.»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαρίνα Λεμεσού: Επιχείρησαν να φύγουν από το parking χωρίς να πληρώσουν - Πρόταξαν μαχαίρι σε αστυνομικούς

Επεισόδια έξω από ΑΔΕ Λεμεσού: Αύριο η απόφαση για τους 10 που συνελήφθησαν - Τα αδικήματα που τους βαραίνουν

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Ιωάννα Τούνη: Ο προβληματισμός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους – «Δεν ξέρω τι πάει λάθος»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top