O Σούγλης για την υποψηφιότητά του με το ΔΗΚΟ: «Θυμωμένος με όλα όσα συμβαίνουν…»

O Σούγλης για την υποψηφιότητά του με το ΔΗΚΟ: «Θυμωμένος με όλα όσα συμβαίνουν…»

Τις προθέσεις του και τις σκέψεις του κατέθεσε ο αριστίνδην υποψήφιος με το ΔΗΚΟ Αμμοχώστου, Δημήτρης Σούγλης, σε δηλώσεις του στο ThemaOnline.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αν και δεν θέλησε να πει πολλά, εντούτοις έδωσε μια εικόνα για τον λόγο που αποφάσισε να κατέλθει ως υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές.

«Είμαι θυμωμένος με όλα όσα συμβαίνουν στον τόπο και στην κοινωνία μας», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Δεν έχω φωνή και βήμα να εκφραστώ μέσω της δημοσιογραφίας. Θεώρησα, λοιπόν, ότι με την πρόταση που μου έγινε θα είχα την ευκαιρία να το κάνω αυτό, δίνοντας τη δική μου μάχη με στόχο τη βελτίωση της κοινωνίας μας».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Τη συμφωνία για είσοδο του γαλλικού επενδυτικού ομίλου Meridiam ως πλειοψηφικού μετόχου στην εταιρεία Great Sea Interconnector χαιρετίζει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι προσδίδει νέα χρηματοδοτική και τεχνική ισχύ στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE