ΚΟΣΜΟΣ

ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! Άντρας εκτελείται από μέλος συμμορίας μπροστά σε κάμερα! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! Άντρας εκτελείται από μέλος συμμορίας μπροστά σε κάμερα! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Στο ολιγόλεπτο βίντεο, το οποίο τραβήχτηκε από κινητό, δείχνει δυο άντρες να ξυλοκοπούν και εν τέλει να εκτελούν ένα άντρα.

Εικάζεται ότι βρίσκεται κάπου στο Νότιο Μεξικό, στην περιοχή του Tierra Caliente, όπου επικρατεί αναρχία.

Το βίντεο ξεκινάει με δυο άντρες, ο ένας είναι ντυμένος με ένα κόκκινο μπλουζάκι και ο άλλος είναι γυμνός από τη μέση και πάνω. Είναι περιτριγυρισμένοι από μέλη συμμορίας, τα οποία κρατούν όπλα!

Κάποιοι κάθονται σε ένα SUV, ένα τυπικό όχημα για διακίνηση ναρκωτικών. Καθώς, οι δυο άντρες γρονθοκοπούν ο ένας τον άλλο, τα μέλη της συμμορίας ακούγονται να γιουχάρουν ή να επικροτούν.Μετά από 40 δευτερόλεπτα, η «μάχη» σταματάει από ένα άντρα που ρταέι ένα αυτόματο όπλο, ο οποίος διατάζει τον άντρα να γονατίσει στο πάτωμα. Ο εκτελεστής βάζει το όπλο στο πίσω μέρος του κεφαλιού του άντρα λίγο πριν σταματήσει το βίντεο.

Η τοπική αστυνομία και οι σχολιαστές του βίντεο, πιστεύουν πως ο άντρας εκτελέστηκε. Το βίντεο βρίσκεται στο διαδίκτυο τρεις μέρες και έχει γίνει viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 90,000 views.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο 

fight-456083
guns-456086


 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top